Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szomszéd maszívan füvezik....

A szomszéd maszívan füvezik. Mit tegyek? Áll a lakásban a szag min. Heti 3x.2 pici gyerekem van.

Figyelt kérdés
Félek balhézni de már unom h hidegben is egész nap szellőztetek. Aggódom a gyerekek miatt is. Mit tehetek?
2016. nov. 16. 14:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Első vagyok. Nem kell, hogy tudja, hogy te tetted, névtelen bejelentést is tehetsz. Az életbe nem jön rá, hogy te voltál.
2016. nov. 16. 14:59
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

szintén panelban lakom, és igenis, átjön a szag... mikor ideköltöztünk, kb. 3. héten volt, hogy iszonyat égett szagot éreztünk a nappaliban... addig addig szimatoltunk, kiderült, a konektorból jön. Azt hittük ég a vezeték. Át akartam szólni a szomszédba (falszomszéd), hogy ilyenkor mi van. Kimentem a lépcsőházba, látom, nyitva az ajtajuk, dől ki a füst és a nő kiabál a fiával, hogy annyit nem lehet rábízni, figyelje a kaját...

szóval igenis, átjön a szag. Én is tennék névtelen bejelentést.

2016. nov. 16. 15:06
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
Névtelen bejelentés
2016. nov. 16. 15:12
 14/20 anonim ***** válasza:
30%

Szintén panelban lakunk.

Nyáron az ablakban bagóznak, az a nyitott ablakunkon bejön.

Télen a lépcsőházban és az a bejárati ajtó résein szivárog át (nincs újfajta biztonsági ajtónk).

Sőt a WC-n is szoktam érezni, ott van egy szellőző, ott azon keresztül jön át a szag...

Úgyhogy át tud jönni.

Én feljelenteném névtelenül ha nem lenne gyerekem akkor is. Simán.

2016. nov. 16. 15:13
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
A masszív füvezés az nem heti három.
2016. nov. 16. 16:41
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. nov. 16. 17:35
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Ne a szomszédodnál lakj.

Viccet félretéve jelentsd fel. Itt is nyárob az ablakon jön be a szag,meg úgy mindig a wc mögötti falon át,min nekünk csak egy a tulaj által.betett kis pozdorja van. Csöveknek van ott a.nagy rés.

2016. nov. 16. 18:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Jelentsétek fel
2016. nov. 16. 18:40
 19/20 anonim ***** válasza:
A kételkedőknek megsúgom, hogy igenis marhára átjön a szag, méghozzá elsősorban a konnektoroknál. Nekem a volt szomszédom egy ágyhoz kötött, féllábú, amúgy roppant igénytelen öregasszony volt, aki éjjel nappal bagózott, csukott ablaknál. Brutális, hogy mi jött át, volt, hogy szó szerint LÁTTAM is a füstöt a konnektor körül szivárogni. Hiába szellőztettem, ha a szomszéd ezt nem volt hajlandó megtenni, mert ő fázik. Én nem tarthattam nyitva az ablakot egész nap, egész éjjel.
2016. nov. 16. 21:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem a falon jön átt hanem szelözökön keresztül,mint konyha,fürdo,wc .
2016. nov. 17. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!