A szomszéd maszívan füvezik. Mit tegyek? Áll a lakásban a szag min. Heti 3x.2 pici gyerekem van.
szintén panelban lakom, és igenis, átjön a szag... mikor ideköltöztünk, kb. 3. héten volt, hogy iszonyat égett szagot éreztünk a nappaliban... addig addig szimatoltunk, kiderült, a konektorból jön. Azt hittük ég a vezeték. Át akartam szólni a szomszédba (falszomszéd), hogy ilyenkor mi van. Kimentem a lépcsőházba, látom, nyitva az ajtajuk, dől ki a füst és a nő kiabál a fiával, hogy annyit nem lehet rábízni, figyelje a kaját...
szóval igenis, átjön a szag. Én is tennék névtelen bejelentést.
Szintén panelban lakunk.
Nyáron az ablakban bagóznak, az a nyitott ablakunkon bejön.
Télen a lépcsőházban és az a bejárati ajtó résein szivárog át (nincs újfajta biztonsági ajtónk).
Sőt a WC-n is szoktam érezni, ott van egy szellőző, ott azon keresztül jön át a szag...
Úgyhogy át tud jönni.
Én feljelenteném névtelenül ha nem lenne gyerekem akkor is. Simán.
Ne a szomszédodnál lakj.
Viccet félretéve jelentsd fel. Itt is nyárob az ablakon jön be a szag,meg úgy mindig a wc mögötti falon át,min nekünk csak egy a tulaj által.betett kis pozdorja van. Csöveknek van ott a.nagy rés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!