Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha sok lenne a tejem (több,...

Ha sok lenne a tejem (több, mint amit a baba megeszik) akkor a lefejt tejjel mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mert ugye ha a baba szopik akkor minek cumisüvegből is etetni!Ha lefagyasztom,akkor esetleg később,mikor már eszik mást is(főzelék és egyebek)és csak reggel és este iszik tejcsit,akkor akkor a lefagyasztottat adhatom neki?Nem baj,hogy pár hónapja a fagyóban van a tej?
2010. ápr. 29. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt tanítják, hogy három hónapig állhat a fagyasztóban a tej, azon belül felhasználhatod. Én is fagyasztok néha, bár egy hónapos csemetém azt még biztos nem fogja főzelékben megenni. Arra gondoltam, hogy ha hosszabb időre el kell mennünk valahová (fél- egy napra bármi ügyet intézni), akkor jól jöhet, hogy odaadom neki cumisüvegből. Bár eléggé félek tőle, hogy cumizavart okoz, dehát úgy két havonta egy nap csak nem kavar be...
2010. ápr. 29. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, 6 hónapig áll el a lefagyasztott tej.

Én is fejtem, elraktam, hogy majd jó lesz a hozzátápikor. Viszont mire odáig eljutottunk, addigra az összes tej lejárt, vagy lejárat közelében voltak. 15 litert öntöttem ki (ezt másfél hónap alatt fejtem le), sírtam közben, képzelheted, hogy éreztem magamat.

Megint terhes vagyok, ennyit biztos nem fogok lefejni, ha itt az ideje. Mindig csak épp annyit fogok fejni, hogy könnyítsek magamon.

2010. ápr. 29. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Menj el a véőnőhöz, ő segít, ha van tejleadó állomás a közelben, vagy rászuló kisbaba :-D Mindkettő nagyon hálás feladat. Nekem mindhárom lányomnak van tejtestvére, igaz az orvosi igazolások kicsit macerásak a kicsi mellett :-(

Ha van tejleadó állomás, akkor pénzt is adnak érte, ami mindig jól jön a kisgyerek mellett :-D

2010. ápr. 29. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:

én az elején leadtam mert ömlött belőlem.

most már 4 és fél hónapos, 5.től abbahagyom a leadást és elrakom jó lesz a főzelékbe.

2010. ápr. 29. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom,hogy bevennék e a tejleadóba a tejemet,mivel gyógyszert szedek a pajzsmirigyemre! :Se megpróbálom!Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 29. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!