Ha sok lenne a tejem (több, mint amit a baba megeszik) akkor a lefejt tejjel mit csináljak?
Úgy tudom, 6 hónapig áll el a lefagyasztott tej.
Én is fejtem, elraktam, hogy majd jó lesz a hozzátápikor. Viszont mire odáig eljutottunk, addigra az összes tej lejárt, vagy lejárat közelében voltak. 15 litert öntöttem ki (ezt másfél hónap alatt fejtem le), sírtam közben, képzelheted, hogy éreztem magamat.
Megint terhes vagyok, ennyit biztos nem fogok lefejni, ha itt az ideje. Mindig csak épp annyit fogok fejni, hogy könnyítsek magamon.
Menj el a véőnőhöz, ő segít, ha van tejleadó állomás a közelben, vagy rászuló kisbaba :-D Mindkettő nagyon hálás feladat. Nekem mindhárom lányomnak van tejtestvére, igaz az orvosi igazolások kicsit macerásak a kicsi mellett :-(
Ha van tejleadó állomás, akkor pénzt is adnak érte, ami mindig jól jön a kisgyerek mellett :-D
én az elején leadtam mert ömlött belőlem.
most már 4 és fél hónapos, 5.től abbahagyom a leadást és elrakom jó lesz a főzelékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!