Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik együtt alszanak a babával...

Akik együtt alszanak a babával, azok hogy élnek nemi életet a párjukkal?

Figyelt kérdés

2016. nov. 14. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Utolso valaszolo, valason gondolkodtatok mar? Ez nem hazassag.

Nappaliban, furdoben, masik szobaban, ebedszunetben stb.

2016. nov. 15. 08:45
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Hajnaltól alszik velünk, az esti fektetés után együtt tudunk lenni.

De van hogy reggel visszaalszik, megkívánjuk egymást akkor ott a dolgozószoba.

Fürdő-konyha nálunk annyira nem játszik, ahhoz túl kényelmesek vagyunk :-)

2016. nov. 15. 09:37
 13/19 János Gilján ***** válasza:
67%

Nekünk az első hónapban aludt velünk a baba. Mivel közöttünk volt, egyértelműen éreztük az intimitás csökkentő hatását, tekintettel arra, hogy egy fizikai akadályt képezett közénk. Szerencsére sikerült az ágyába szoktassuk, de még ma is, amikor hajnali 3-kor kezd sírni, inkább magunk közé vesszük. Holnap lesz 14 hónapos és egyértelműen jót tett a kapcsolatunknak, hogy az ágyába szoktattuk, így erre tudok minden párt biztatni. Lehet, hogy nem megy könnyen, de megéri.

Ha jót akarsz tenni a gyerekeddel, szeresd jobban a párodat. Kellő intimitás nélkül pedig nincs rendes párkapcsolat sem. A "máshol szexelés" a szememben pedig egy kicsit "tűzoltás" szagú megoldás. Ha a gyerek miatt nem tudunk a saját ágyunkban szeretkezni, azt nem nevezném helyes útnak. A gyereknek van egy saját ágya és a szülőknek is. Természetesen lehet néha együtt aludni, de ez nem mehet a mindennapos intimitás és a szeretkezések rovására.

Hangsúlyozom, hogy ez mindössze csak a mi tapasztalataink alapján formált véleményem volt. Nem kötelező egyetérteni. Jómagam egyértelműen a gyerkőctől különalvást javaslom.

2016. nov. 15. 10:30
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
15: nálunk nem köztünk fekszik hanem a fal és köztem. Így ha alszik (és mi nem) tudunk beszélgetni, összebújni, filmet nézni stb. Szexelni nyilván nem, ez igaz.
2016. nov. 15. 10:42
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Váláson azért gondolkoztam, mert valóban besokalltam amikor anyuci mellé állt olyan dologban, ahol amúgy tudta, hogy nekem van igazam, csak gyáva volt. De nem azért gondolkoztam rajta, mert kevés a szex. De félretettem ezt az ötletemet, mert a gyerek boldogsága sokkal fontosabb. Nem fogom felrobbantani ilyesmi miatt a családot. Ha nem lenne a gyerek, már rég elváltam volna tőle. Annyi élettapasztalatom meg van, hogy előbb-utóbb minden kapcsolat ide jut, sőt, még azt is meg merem kockáztatni, hogy a kisgyerekes időszakban abszolút normális a libidó csökkenése, a két ember pontosan érzi, hogy most nincs ideje egy újabb gyereknek, márpedig a szex célja akár tetszik, akár nem, az hogy gyerek legyen belőle, legalábbis ösztönszinten. És képzeld, semelyik másik szobában nincs hozzá kedvem, vezetem a háztartást, gondozom a gyereket, emellett tanulnom kell, készülnöm a munkába való visszatérésre, éjjelente százhuszonötször visszaaltatom, szóval ha minden rendben lenne a férjem és köztem, akkor sem maradna energiám a szexre. Ez van, akkor most váljak el, amiért sok a dolgom és igyekszem mindenkit ellátni? Vagy ne menjek vissza dolgozni, akkor nem kell tanulnom se, és akkor nem lesz villany vagy autó vagy fűtés, de lesz szex, hurrá! ui: Az állat együtt alszik a kölykével.
2016. nov. 16. 01:31
 16/19 János Gilján ***** válasza:
100%

Ha csak a gyerek miatt maradsz együtt a pároddal, akitől már rég elváltál volna, akkor sajnos a gyereked is pontosan ezt a megalkuvó mintát fogja magába szippantani, amit most mutatsz neki. :(

Nálunk megmaradt az intimitás, van heti átlag négy szeretkezés (nem dugás vagy ürítés) és a feleségem egy év után vissza tudott menni a munkahelyére 6 órában dolgozni. Marci fiacskánk elég rossz alvó, felváltva kelünk fel hozzá, pontosan ma 14 hónapos. A kapcsolatunk a mindennapos kemény munka hatására most is virágzó, olyan szerelmesek vagyunk egymásba a feleségemmel, mint két tini. :) Mindezt azért írom le, mert ha mi tudjuk így szeretni egymást egy 10 éves kapcsolatban, akkor bármelyik másik pár is képes lehet ugyanerre!

Ha valakinek kérdése adódik, hogyan csináljuk, írjon nyugodtan privátot!

2016. nov. 16. 05:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok.

A valasos valaszolonak. Evekig szex nelkul, erdekes hazassag. Addig vegulis jo, amig ez a ferjed szerint is termeszetes. Szerintem nem az. A boldogtalansagot a gyereked is erzi.

Mas is dolgozik, idosodik. Sot, tobb gyereket nevel.

Nekunk akkor is kiegyensulyozott volt az eletunk, amikor a gyerekeink koztunk aludtak. Elvalni pedig soha nem fogunk.

2016. nov. 16. 06:35
 18/19 anonim ***** válasza:
15# ezzel az az egy baj, hogy lehet, hogy te erre berendezkedtél, de majd mikor rájössz, hogy a férjednek van valaki más, és esetleg csak akkor jössz rá, mikor ő közli, hogy váljatok el, akkor majd csak nézel és azt se tudod, hogy hirtelen hova kapj, vagy mit csinálj. Nagyon sokan cseszik el ott, hogy azt képzelik majd a másik is örökre belenyugszik a fosba, ahelyett, hogy elfogadnák, hogy ez így nem normális, vagy helyre kell hozni, vagy el kell egymást szépen felkészülten normálisan engedni. Aztán mikor a másik nem bírja tovább és borítja az egészet még ő a hibás, hogy miért nem felel meg neki is a szar.
2017. jan. 16. 16:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
15-ös én sajnállak, mert azt hiszed ez normális, annyi jóból kimaradsz. El sem tudod képzelni milyen egy jó, szeretetteli kapcsolat szenvedéllyel, még gyerekkel is. Azt meg persze ne gondold, hogy a férjed sem szexel, de ez itt a legkisebb probléma.
2017. máj. 15. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!