Már most rossz anya lennék?
A történet a következő, barátnőmmel 1 hónap különbséggel szültünk.Annyira rossz szülőnek érzem magam mellette, mert a pár hóbapos babájának már annyi mindent vett, játékot, könyvet stb.Én meg még szinte semmi ilyesmit nem vettem a 4 hónapos kisfiamnak, csak néhány csörgőt, rágókát, plüss dolgot.A barátnőm meg már szinte az összes márkásabb babajátékot beszerezte (van amit újonnan, van amit használtan)Velem van a baj, hogy ezeknek a dolgoknak még nem érzem a szükségességét?Vagy ezzel rosszat teszek a babámnak és ezeknek a játékoknak a hiányával gátolom, visszafogom a fejlődését?Mit gondoltok?Sokat éneklek neki, játszom vele, mesélek neki, tornázunk tehát elhanyagolva nincs a baba
Egyébkènt megvehetnék, nem az anyagiak miatt nem tesszük, hanem a párommal úgy érezzük, hogy még felesleges.Vagy rosszul gondoljuk?
2. vagyok.
Itt sokan leszoltak mar, de szerintem erdemes megvenni Deakne Bancso Katalin: Anya, tanits engem! c. konyvet.
Sok otlet van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!