Milyen sportot ajánlotok a hét éves lányomnak?
Általában heti 1× jár úszni,de valamikor nem megy mert nincs időnk/kedvünk elvinni
Lovagolni hobbiból szoktunk menni van hogy hetente,van hogy kéthetente
Jógázni rendszeresen jár,hetente egyszer
Ezenkívül ő is,a párom is és én is szeretnénk ha sportolna valamit rendszeresen
Milyen sportokat javasoltok?
Táncot már sokan javasolták,de azt mondta hogy valami komolyabb sportot akar
Köszönöm a tippeket!
Szegény lányod.....
Mi az én véleményem?
Ha a lányom ritmikus gimnasztikázni szeretne, akkor ritmikus gimnasztikázna. Ha 7 évesen találja ki, akkor 7 évesen kezdi. Ha 14 évesen, akkor 14 évesen.
Nem azért, hogy anyuci-apuci örüljön, hanem, mert őt ez boldoggá teszi.
Nem az érmekért, amivel anyuci-apuci dicsekedhet, hanem a sport szeretetéért, a mozgás öröméért.
Őszintén szólva nem tudom miért tetted fel a kérdést, hisz bármit írtak, mindenre azt válaszoltad, hogy azt sem szeretne a lányod, csak a ritmikus g. érdekli.
Mindegy hogy mi milyen sportokat ajánlunk, arra írassátok, amit szeretne. Ha az RG-t akkor arra. Keressetek olyat, ahol nem probléma a kora.
Nem az legyen már a szempont, hogy miben van lehetőség. Persze, jó dolog az,ha sikerélménye van, versenyekre járhat, meg eredményeket érhet el. De ha ilyen görcsösen ez a lényeg, és aszerint választotok, az szerintem nem vezet jóra. A legfontosabb, hogy úgy sportoljon, hogy élvezze is.
Köszönöm a válaszokat!;)
Műkorcsolyázni fog,sikerült meggyőznünk
Még egy kérdés:
Ha netán nem ér el sikereket a lányod a műkorcsolyában (vagy akármely sportban), akkor mi lesz??
Utolsó két válaszoló:
Nagy valószínűséggel fog elérni eredményeket,mivel jövő héttől kezdve heti 4× fog járni.
Ha azonban mégse,akkor megpróbáltuk
Most még eléggé húzza a száját,de ha nem tetszik neki más sport után nézünk,olyan után amiben szintén van lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!