Szerintetek ez mennyire rossz ötlet? Ti mit szólnátok? Belefér?
Van egy b,nőm. Nem valami tehetősek! Sok mindent szeretnének na de, hogy a lényegre térjek szeretnének többek között gyerekülést venni a kicsinek.
Arra gondoltam, hogy karikor meglepnénk őket egyel.
Nagyjából ismerem az ízlésüket, ki is néztem nekik egyet!
Ezt:
Vagy szerintetek ez "túl sok" lenne?
A pénz nem igen lényeg. Ha tudtok szebbet,biztonságosabbat akkor megosztanátok velem?
Nektek milyen van? Amúgy kisfiú a drága.
Köszi a válaszokat! Teljesen meggondolandó amit írtok. Én bennem is kétségek voltak! Éppen ezért a kérdés:)
Véletlen sem akarom megbántani ezzel. Csak kedveskedtem volna. De tudjátok mire gondoltam?! Az apuka egojának sem tenne valami jót! Elvetem az ötletet.. Pedig szívük mélyén biztosan örülnének neki!
Köszi:)
nektek van már gyerkőc? ha igen, esetleg a mostani üléseteket odaadni, hogy vettél másikat, neked nem kell. Vagy veszel egyet, azt mondod kaptátok, de mivel neked van, odaadod nekik.
Vagy megkérdezed, hogy van egy rokonnak/ismerősnek/szomszéd állatorvosának stb. egy ilyen és ilyen ülése eladó 10e-ért, alig használt, jó lenne-e nekik. Persze csak akkor, ha tényleg megengedheted magadnak és nem az a lényeg, hogy tudja, 50ezres ajándékot kapnak tőletek. Én bnőmnek gyerekágyat vettem, ezt mondtam 8e volt, igazából 25, de mai napig nem tudják.
nyilván ajándékba kapná, nem fizetttetnéd ki vele a csalós 10ezres árat :)
na érted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!