Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Sokan miért vágatják...

Anyukák! Sokan miért vágatják le a hosszú hajukat szülés után?

Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 18:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
30%

3-dik vagyok!

Ha a babám piszkálni fogja akkor én inkább összefogom olyankor mindig de nem fogom levágatni, örülök hogy egyre hosszabb és kezdem visszakapni a régi hajamat mert nekem nagyon tönkre volt, most kezd magához térni csak ne töredezne, az viszont zavar.

Bízom benne hogy nem fog hullani vagy nem annyira vészesen. Biztos van arra is valami megoldás hogy ne hulljon. Szedni kell rá valamit azt hiszem, de már előtte is fontos a sok vitamin megelőzésként.

2016. nov. 7. 22:14
 22/27 anonim ***** válasza:
61%
utolso, elotti is, kozben is…és utana is szedtem vitamint. semmit nem ért. azt mondtak ez ilyen dolog (orvoshoz is elmentem emiatt,) idovel helyreáll minden. ugyis lett.
2016. nov. 7. 22:24
 23/27 anonim ***** válasza:
68%
és igen segitett. a rovidhaj is ugyanugy hullik, de kevésbé látványosan. hosszu hajszálbol elég pár szál már nagy mennyiségnek tunik és marhara zavaro volt, hogy mindenhol hosszu hajszálak voltak.
2016. nov. 7. 22:26
 24/27 anonim ***** válasza:
61%
Én azért vágattam le, mert csúnyának éreztem magam a semmitmondó, hosszú, lógó hajjal. Elmentem a fodrászhoz egy kis igazításra a hosszú barna hajammal, és hazajöttem vörös, hátul tüsire zselézett, rövid hajjal. Annyira jót tett a lelkemnek. Igaz, a lányom visítva bújt bele az apjába, mert nem ismert meg (2 hónapos volt).
2016. nov. 7. 22:41
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, én ilyet nem tapasztaltam a környezetemben. AZt ellenben igen, h anyuka egyáltalán nem ment a fodrászhoz, nemis igazán törődött a hajával, mondván kicsi gyerek mellett úgyis inkább össze van fogva, vagy fel van kontyolva. De hogy pont a gyerek miatt vágatt volna le....hát nem ismerek ilyet.
2016. nov. 8. 08:24
 26/27 anonim ***** válasza:
55%
Én személy szerint azért, mert ellustultam. A hosszú hajat copfba fogni könnyű volt, napokig elvoltam hajmosás nélkül. Aztán elegem lett, levágattam. Nem nagyon rövidre, fül alá érőre. Onnantól gyakrabban kellett mosni és szárítani, különben nem állt sehogy. Szóval én ezért. :)
2016. nov. 8. 12:51
 27/27 anonim ***** válasza:
68%
Nekem mióta megvan a gyerek, hosszabb a hajam, mint bármikor. Hullott, de hajvitaminnal sikerült mérsékelni a dolgot, nem nézett ki szarul, szép maradt csak kevesebb. Az tény, hogy a hosszú fekete hajszálak mindenhol ott vannak, de ha meg levágatnám, rövid fekete hajszál lenne mindenhol, az jobb? Felporszivozok naponta azt kész. A rövid hajjal amúgy az a baj, hogy keveseknek áll jól. Sokkal kevesebbnek, mint ahányan azt hiszik. Ezt a vágasd le, úgy asszonyosabb beszólást amúgy én is megkaptam, első körben röhögtem, azt hittem poén, de nem az volt. Aztán közöltem, hogy szerintem hosszú hajjal is az vagyok, mivel van férjem, szóval hagyjuk a hajamat békén. Gondolom ez ilyen régi berögződés, ezért van minden 60 felettinek rövid, berakott haja.
2016. nov. 8. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!