Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik hasznosabb? Adamo...

Melyik hasznosabb? Adamo hinta vagy a hordozokendo? Melyik jobb? Melyiket vegyem meg? Mintketto draga lenne

Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 09:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekunk mind kettő van. A kendőt már nem használom mert a derekam feladta... es hál istennek mar szeret babakocsizni. Újszulottkent csak a kendoben maradt meg. Extrém hasfájos volt. Az adamo hintat most kezdi szeretni 3 hónapos múlt előtte üvöltött benne.

Szerintem a kettő teljesen másra van így nem igazán lehet a kettő között választani.

2016. nov. 6. 14:28
 12/12 anonim ***** válasza:

ha bent vagy környékeden lévő fészes csoportba érdemes kiírni, hogy ki varr ilyet. Én komlón vettem egy csajtól, de tudok neked küldeni priviben olyat aki varr, és nagyon szépeket.

Kendőből én vettem rugalmast, de azt csak kb 7kg-s korig tudod használni, utána nyúlik, én ezért javasolnám neked a szövöttet. Ha belépsz fészen a babahordozás-kérdések és válaszok csoportba sok infót találsz és segíteni is tudnak, a hordozókendők adás-vétele csoportban pedig rengeteg eladó kendő van.

Adamó szerűséget a koós babavarroda csinál nagyon szépeket.

2016. nov. 6. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!