Milyen kézzel készült ajándékot képes egy ilyen korú gyermek készíteni?
Sziasztok!
A gyerekek szeretnék meglepni a családtagokat kézzel készült ajándékokkal. Találtak is jókat, de nekem kissé bonyolultnak tűnnek. 10, 9, 5 és 3 évesek a gyerekek. Mindenki a keresztszüleinek készítene. A lányoknak karkötő lenne, gyöngyből, szalagból, nekem tetszenek, mert egyediek, de tuti, hogy az 5 és 3 évesem nem tudja megcsinálni. Nem a fűzés a baj, hanem, hogy ahhoz, hogy olyan legyen, mint a videón, csavarni, kötni kell. Tényleg bonyolult. Pláne, hogy a pasiknak ez nem is lenne jó. Nekik bonbonokat gondoltak, de a kicsiknek ez is bonyolult.
Nektek mi a véleményetek? Próbálják meg, vagy csináljam én az ő nevükben? Vagy találjunk ki mást?
Mi azt találtuk ki, hogy házi szaloncukrot készítünk. Bon bonokat és majd becsomagoljuk. A dobozt amibe rakjuk a gyerekek fogják kidíszíteni. 9 és 4 évesek.
Ezt együtt találtál ki, de azt még nem tudjuk milyen ízű is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!