Ti szóltok az anyósnak azok miatt amik bosszantanak pl. csokievés stb?
Mindenkepp beszelj vele a csokievesrol, ha kell, vedd el tole, zard el.
A 20 perces bilizes sok.
A csokievésben és a motorozásban igazad van, szólj neki, mond meg, hogy ez így nem jó, beszéld meg vele, hogy legyetek egy állásponton.
A szobatisztaság kérdésében nincs igazad, messze vagytok még tőle. Ha 20 percig le-föl ugrál a gyerek a bilin, akkor tényleg csak játszik, a szobatisztaság nem ilyen. 2 éves, nincs elkésve semmivel, szerintem ezt még ne erőltesd.
Nálunk ebből majdnem válás lett.
Anyós - após mindent de mindent megvesznek a fiamnak. Idáig is így volt de volt egy határ. Ha én nem vettem meg valamit( játékok drága adidas cipők, ruhák) akkor a papáék igen.
Egyetlen unokájuk jajj hát nehogy már másnak jobb legyen címen.
Fiam 11 éves volt nem engedtem, hogy legyen saját számítógépe, erre rá, egy hét múlva beállított a fiam vasárnap az új laptoppal ami nem is a legolcsóbb kategória volt. 6 darab játék mellé mind +18as és valami oldalra 50 eurót töltött fel a kedves papa.
Elborult az agyam mindent visszavittem nekik. Volt veszekedés, mit képzepek, hogy elvettem a gyerektől.. Férjem meg a fiamat védte én voltam a rossz anya, fiam hozzám sem szólt.
Munkából arra értem haza se a fiam se a férjem nincs sehol.. nagyszülőkhöz költöztek és válni akar.
Én nem érték azzal egyet, hogy ha nála van a gyerek, akkor úgy csinálja nagyi, ahogy akarja. A bébiszitter sem csinálhatja azt vele, amit akar (pl. csokival tömi), csak azért mert akkor ő vigyaz rá.
Én ennél sokkal határozottabb vagyok, és már az elején tisztázom a dolgokat.
Itt a te gyerekedről van szó, a te szabályaid szerint kell eljárniuk. Ha azt mondod, hogy nem ehet csokit, akkor nem adhat neki. Ha ezt megszegi azzal, hogy úgyse tudod meg, akkor addig nem vigyázhatna rá, amíg nem változtat. A nagyi már felnevelte a sajátját úgy, ahogy ő akarta, ez a gyerek a tied.
Különben sem jó a gyereknek az a rendszertelenség, amit ez a otthon tilos, máshol szabad dolog.
Amúgy a gyerek mit lát ebből? Azt, hogy anyuka ellen szövetkezhet majd minden másban a nagyszülőkkel, és végül az anya lesz a szem-ét, aki csak nevelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!