Van baleset-életbiztosításotok, gyerekekre is? Vagy családi? Ha ige, hol és mennyibe kerül?
Ha jó biztosìtàst akarsz,akkor ne hiteltermék vagy bankàrtya mellé köss. Érdemes csak biztosìtóhoz fordulni. Ha nem 2000Ft- ot akarsz kapni egy balesetre akkor annak a dìja is olyan lesz.
Egy jó életbizti havi 15E- nél kezdődik.
Gyerekeket kb felesleges bebiztosìtani( nem is lehet egyébként). És semmiképp ne legyen a gyerek a kedvezményezett!!!18 év alatt a gyàmügy ràteszi a kezét a pénzre.
Azt döntsd el mire kell a biztosìtàs, az alapjàn tudsz keresgélni.( balesetre, halàlra, megtakarìtàsra, munkanélküliségre, betegségre stb nagyon fontos a cél ahhoz, hogy megfelelő biztosìtàst vàlassz)
Tudom ajànlani az aegont, avivat,de a signalnak meg az uniqanak is voltak jó termékei.
Az emberek fele azt sem tudja mire köt biztosìtàst, aztàn nem győznek panaszkodni a biztosìtókra, hogy erre se meg arra se fizetnek.
AIG-t ismered? Szimpla balesetbiztosítással? Elég kedvező a családi csomagjuk. De az tényleg balesetre szól csak.
Mellé szeretnék megtakarítási célú éeltbiztosítást. De gőzöm nincs hol érné meg, elvesztem.
Nincs. A férjemre és rám kötöttünk, a gyerekek a kedvezményezettek.
Ha kötnénk, azt is az NN-nél kötnénk, ahol a sajátunkat is. De egyelőre nem tervezzük.
Az AIG-t meg merjem kötni ilyen telefonos ügyintézővel? Mert ő keresett fel egy pesti számtól.
A másikat belinkelnéd nekem, pontosan melyik biztosítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!