Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szoptatás abbahagyása után...

A szoptatás abbahagyása után milyen lett a melletek?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon csúnya lett. :( Terhesség előtt 80c-s volt, szülés után nem sokkal hatalmasra nőttek, ha jól emlékszem F-s melltartót hordtam. Több mint fél éve nem szoptatok, melltartóból megint elég a 80c, viszont az állaga?! Lógnak és semmilyen tartása nincs a melleimnek. Olyan mintha csak egy bőr zacskó lenne. Annyira nehéz melltartót is venni, mert mindegyikből "kifolyik" valahol... Miért lett ilyen?

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Jó lenne megműttetni, de szerintem nem lesz rá keret. :(

Mit lehetne vele csinálni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 27. 13:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom mégsem csak én jártam így. A férjem nem mondta, hogy nem tetszik neki, de engem nagyon zavar. A legnagyobb bajom az, hogy melltartót se nagyon lehet kapni ilyen mellekhez. :(
2010. ápr. 27. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!