A szoptatás abbahagyása után milyen lett a melletek?
Nekem nagyon csúnya lett. :( Terhesség előtt 80c-s volt, szülés után nem sokkal hatalmasra nőttek, ha jól emlékszem F-s melltartót hordtam. Több mint fél éve nem szoptatok, melltartóból megint elég a 80c, viszont az állaga?! Lógnak és semmilyen tartása nincs a melleimnek. Olyan mintha csak egy bőr zacskó lenne. Annyira nehéz melltartót is venni, mert mindegyikből "kifolyik" valahol... Miért lett ilyen?
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Jó lenne megműttetni, de szerintem nem lesz rá keret. :(
Mit lehetne vele csinálni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem is a szoptatásé, hanem a terhességgé. Nővérem olyan kis lüke volt, hogy azért nem szoptatott, hogy ne ereszkedjen meg a melle. És tesség, ugyanúgy lóg neki, mint nekem :-D
Felvarratni sajnos nagyon drága :-(
Ma reggel istmételték a Babavilágot a TV2őn. A mellfelvarrás volt a téma. A férjem meg beszólt: a tiéd is ilyen drágám !
Lehet, hogy alkati, de kevesebb olyan nő van akinek nem lóg szülés után, inkább nem beszél róla.
"Az implantátummal is lehet szoptatni" rész
Nekem nem változott semmit, pedig féltem tőle, mert már a terhesség előtt is csöcsös voltam (85D). Terhesség és szoptatás alatt is ugyanakkora maradt, 4 hónapja nem szoptatok, de ugyanolyan, mint a terhesség előtt.
Ez sajnos genetika, nem nagyon tudsz ellene tenni semmit. :(
Nekem a hasamon repedezett meg a bőr, a barátnőmnek, aki ugyanolyan alkatú, mint én, a mellén és a csípőjén, szóval nincs erre a természetnek "receptje". Én irigylem a sima hasát, ő az én dekoltázsomat.
Fel a fejjel. :)
Megnéztem a videót! Ezzel a doktor Úrral szívesen megcsináltatnám! :)
Vajon mennyibe kerülhet?
A baj az, hogy ha nagyon akarnám ki tudnánk termelni az árát, de azt hiszem ezt a pénzt inkább a lányaimra költöm.
A férjemnek még egyelőre tetszik így is :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!