Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szoptatás abbahagyása után...

A szoptatás abbahagyása után milyen lett a melletek?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon csúnya lett. :( Terhesség előtt 80c-s volt, szülés után nem sokkal hatalmasra nőttek, ha jól emlékszem F-s melltartót hordtam. Több mint fél éve nem szoptatok, melltartóból megint elég a 80c, viszont az állaga?! Lógnak és semmilyen tartása nincs a melleimnek. Olyan mintha csak egy bőr zacskó lenne. Annyira nehéz melltartót is venni, mert mindegyikből "kifolyik" valahol... Miért lett ilyen?

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Jó lenne megműttetni, de szerintem nem lesz rá keret. :(

Mit lehetne vele csinálni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 27. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én a másodikat szoptatom, de már most látom, még csúnyábbak lesznek a melleim. Sajnos ez a szoptatás egyik velejárója. Ha abbahagyod a szoptatást, akkor egy kicsit még változni fog a melled!
2010. ápr. 27. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
"fonnyadt csecsek", hogy a párom szavaival éljek:(((((
2010. ápr. 27. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem is a szoptatásé, hanem a terhességgé. Nővérem olyan kis lüke volt, hogy azért nem szoptatott, hogy ne ereszkedjen meg a melle. És tesség, ugyanúgy lóg neki, mint nekem :-D

Felvarratni sajnos nagyon drága :-(

Ma reggel istmételték a Babavilágot a TV2őn. A mellfelvarrás volt a téma. A férjem meg beszólt: a tiéd is ilyen drágám !

Lehet, hogy alkati, de kevesebb olyan nő van akinek nem lóg szülés után, inkább nem beszél róla.

[link]

"Az implantátummal is lehet szoptatni" rész

2010. ápr. 27. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem egyszerűek ezek a férjek. Nekem szép kerek cicm volt, mielőtt terhes lettem. Terhesség alatt oltárira megnőttek, mikor szoptattam még jobban (hozzám képest, persze, b-ről c-re nőtt). Amikor abbahagytam, már nem volt kerek, közel sem :( De, mivel nem olyan nagy, még van tartása. Én szomorkodtam miatta, de a férjem (szerencsére) most is szereti és fenyeget, hogy megcsináltatjuk, ha még egyszer meghallja, hogy elégedetlenkedek. Ráadásul fogytam majdnem 10 kg-ot, az sem segített a formáján. Még mindig c kosaras, de már nem sokáig, ha még fogyok. Ejnye, férjek, egy kis toleranciát!
2010. ápr. 27. 13:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Megoldás csak a plasztika? :(
2010. ápr. 27. 13:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem változott semmit, pedig féltem tőle, mert már a terhesség előtt is csöcsös voltam (85D). Terhesség és szoptatás alatt is ugyanakkora maradt, 4 hónapja nem szoptatok, de ugyanolyan, mint a terhesség előtt.

Ez sajnos genetika, nem nagyon tudsz ellene tenni semmit. :(

Nekem a hasamon repedezett meg a bőr, a barátnőmnek, aki ugyanolyan alkatú, mint én, a mellén és a csípőjén, szóval nincs erre a természetnek "receptje". Én irigylem a sima hasát, ő az én dekoltázsomat.

Fel a fejjel. :)

2010. ápr. 27. 14:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Megnéztem a videót! Ezzel a doktor Úrral szívesen megcsináltatnám! :)

Vajon mennyibe kerülhet?

2010. ápr. 27. 14:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Olyan 1 millióba kerül. Én megelégednék egy felvarrással is, bár az is fél millió, de a 3. baba után meggondolom majd!
2010. ápr. 27. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:

A baj az, hogy ha nagyon akarnám ki tudnánk termelni az árát, de azt hiszem ezt a pénzt inkább a lányaimra költöm.

A férjemnek még egyelőre tetszik így is :-D

2010. ápr. 27. 14:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem gyönyörű, kerek 75D-80C-s melleim voltak. Tényleg olyanok voltak, mintha plasztikai sebész szabta volna őket. Egy év szoptatás után a mellbimbóm kb. 3 centivel lejjebb került, a mellem felső, domború része pedig teljesen eltűnt. Melltartóban még istenesen nézek ki, de ha lekerül! És még két gyerkőcöt szeretnék. Lehet, hogy utána én is elgondolkodom a felvarratáson.
2010. ápr. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!