Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti raktatok fel pocakos kepet...

Ti raktatok fel pocakos kepet a facebook-ra?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hany hetesen tettetek ki?
2016. okt. 27. 15:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint attól függ, ki-mire használja a fb-ot. Nekem csak a szűk-tágabb család és néhány barát van fent, így értelemszerűen mást osztok meg velük, mint az, akinek van 800 "ismerőse", mert még a pékség melletti kóbor macskát is bejelölte. Aki szeret minket, annak nem unalmas hír, hogy gyerekünk lesz. És a kreativitást sem várja el tőlünk, mert nem a fb teszi érdekessé a napját, nem tv helyettesítő.
2016. okt. 27. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Én nem raktam fel.De UH-ról,pozitív tesztről,különböző eredményekről sem.
2016. okt. 27. 17:26
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

A kirakatposztolok ugy latom beindultak es lepontoztak azokat akik nem raktak ki vagy utaljak az ilyet. En se pontozom le aki tesz ki pedig nem ertek vele egyet. Mennyire jellemzo ez hogy az ellenvelemenyt kenytelenek vagyunk elfogadni. Csak az a jo aki egyet ert velunk es ugyanazt csinalja amit mi. 👏👏👏 nem csoda hogy ennyi birka ember van nulla gondolkodassal.

Indulhat a lepontozas

2016. okt. 27. 18:01
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
32 hetesen voltam fotózáson, ott készült sok kép, párat megosztottam. De sem előtte, sem utána egyet sem.
2016. okt. 27. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem. De ha készülne jó kép miközben várandós vagyok, és tetszene kitenném, nem a pocak miatt, hanem csak úgy. De ritkán cserélek profilképet, képeket se szoktam töltögetni, úgyhogy nem valószínű.
2016. okt. 27. 20:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Olyat, ahol kimondottan a pocak a lényeg, tehát terhesfotózáson készült, vagy ez a tükörszelfie hasdomborítással, nem raktam fel. De mivek sok rendezvényre járok, sok kép készül rólam, állapottól függetlenül, így került fel olyan, amin egyértelműen látszott, h terhes vagyok.

De UH képet, terhességi tesztet stb se raktam ki.

2016. okt. 27. 21:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen. 36 hetesen. Nem profi fotós által készített, de lehet terhesfotónak mondani, mert egyedül voltam rajta oldalról. :D Előtte is volt kép felrakva, de nem látszik még rajta a pocakom. De nem volt Uh, se tesztes kép felrakva. A babámról tettem fel képet, de az a kórházi újszülött fotózás sorozatból 3db ill azóta kb 1,5 havonta 1 képet. Viszont a profilképem még mindig a terhesség előtti. ;)
2016. okt. 27. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Eleve szoktam időnként magamról is képet feltenni, és terhesen is tettem fel, úgyhogy látszott a pocak nyilván. De tettem fel olyan képet is, ami kimondottan arról szólt, hogy milyen nagy már a pocak. Az ismerőseimet érdekelte, örültek neki, ha ilyet tettem fel.
2016. okt. 27. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:
nem, mert nem készult jo kép, annyit hiztam hogy inkább nem mutogattam magam....de ha fotogén vagy és nem pucer pocak fotokrol van szo nyugodtan tegyel ki, miert kene szegyelni vagy titkolni az allapotod amikor mas dolgokrol meg postolsz..es akkor van ertelme mikor mar jol latszik, 24. hettol kb....annal nincs rohejesebb mikor valaki 10 hetesen kirakja a vacsoratol felpuffadt hasat hogy ő terhes...abbol ska azt tudom leszűrni mennyire inkompetens a témában, kismama létére, ha azt se tudja hogy terhes hasról 12-13. hét előtt nem beszélhetünk
2016. okt. 28. 04:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Ki mire használja a facebookot, meg közösségi oldalakt. 1 női ismerösöm szülés előtt tet fel baba apjával 1 ölekezős nagy pocisk épet,1 másik női ismerösöm csak nagy pocijárol tet fel 1 fotot. érettségis magyartanárnőm megosztotta a fotosa által feltöltött kismamaképeket magárol
2022. ápr. 19. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!