Hogy találjak bébiszittert?
Sziasztok! Sürgős segítségre lenne szükségem!
Tudnátok tanácsot adni abban, hogy hogyan találjak bébiszittert? Műtétem lenne 4.-én, és nincs senki, aki vigyázzon a két kicsire. 5 és 3 évesek. Az a baj, hogy Nógrád megyében élek, és a neten sehol nem találok nekik senkit. 6 órát kellene rájuk vigyázni, de senki sem vállalja, mivel fél 6-kor el kell indulnom itthonról. Nagyi kilőve, utál engem is és a gyerekeket is, mert neki csak a lányai gyerekei az unokák. Nekem nincsenek szüleim, a testvéreim külföldön. A párom nem hajlandó vigyázni rájuk, mert szerinte csak megjátszom, hogy fájdalmaim vannak, pedig se enni, se aludni nem tudok már.
Szerintetek hogyan találhatnék valakit a kicsik mellé? Vagy merre induljak el?
érdeklődj az oviban.engem is onnét szedtek össze a szülők!
vagy ha ismersz olyat akinek van segítsége, kérdezd meg őt!
Azért a férjednek a jó k.anyját!!!
Fú de felb*tam magam!
Nem járnak oviba, esetleg onnan valaki? Sógornők? Barátnő? Szomszédnéni, szomszéd diáklány?
Esetleg kérj segitséget a családsegítőbe, vagy vèdőnőtől, csak tudnak valamit ajánlani?
Ha felépültél remélem a válást beadod...
Oviban, gyámügyön, védőnőt kérdeztem, nincs senki. Szomszédban senki, csak egy 90 éves mamika. Sógornőm is és barátnőm is vigyázna rájuk, de max fél 7-től, mert mindenhol kisgyerek van, a fél 6 túl korai mindenkinek.
A páromról annyit, hogy én szívesen kipakolnám a lakásból, csak sajna jogilag nem tehetem meg, ez hosszú történet.... Nem azért vagyok vele, mert szeretem, csak muszájbóp kell elviselnem. De most nem ez a lényeg, valahogy muszáj megoldanom.
Tehát mondjuk egy órát kéne kibírnia a párodnak a gyerekeivel, akik jó eséllyel még alszanak?
Tényleg aludjatok ott a barátnőnél, aki vigyázna rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!