Miért kell produkáltatni a gyereket?
Amikor párom rokonai itt vannak,mindig produkáltatja a gyereket.Nézzétek,hogy fordul hasra,mosolyogj,beszélj!Naa,mondjad!miért nem mondod?Ezt csináld,azt csináld!Tegnap is itt voltak nálunk,a gyerek fáradt volt,már a fürdetéssel,etetéssel is csúszásban voltunk.És a párom azt mondja nekem,hogy adjak vacsi előtt a gyereknek kanállal valamit,hogy lássák,hogy milyen aranyosan eszik.
Miért kell cirkuszi bohócot csinálni a gyerekből?Másnál is előfordul ilyen?
egyetértek veled, bár nalunk meg nincs baba, de neha mondja valamelyik nagyszulo, hat en kegyetlenul felbeszakitom, es mondom, hogy nem :D
mondjuk en megkertem mindenkit, hogy a korhazba se jojjon be, meg semmi..
amugy van olyan gyerek, aki imadja produkalni magat, de van, akit zavar, és szerintem kb 1-2 eves kor elott abszolut nincs szuksege ilyesmire.
(fényképet meg ilyesmit ettol fuggetlen buszken fogok mutogatni, de az más :))
Mindenki büszke, ha neki mosolyog, mesél a baba, vagy az ő felszólítására csinál valamit. Nekem még csak 4 hós lesz a lányom, de anyósom és a dédi közt megy a "verseny", hogy kinek mit csinál a gyerek:)
Néha jót mosolygok rajta, néha engem is zavar...De ez van, sokat nem tudsz tenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!