Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ANTSZ- től valóban kijönnek...

Az ANTSZ- től valóban kijönnek ha szalmonellás a gyerek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 14:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Sajnalom hogy ennyi hatag van benned egy idegen fele akit nem is ismersz es elitelsz.

Szerintem te olvasgas konyvet arrol miert harahszol igy egy idegen ismeretlen embere

Es igen ha kusmama mellett folyamatosan ott van a szulesznoje nem sir nem kiabal nem kell ki magabol.

Tegnap ejjel ket csodaszep szulest vezettem egyik szuloszeken szuletett meg epp perinumal masik anyuka terdelve szult.

Csendben mosolyogva belem kapaszkodva kemenyen dolgozva nem volt ido kiabalni es oka sem volt ra minden csondben felholyban ment apuka segitett tartani

2016. okt. 20. 22:18
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem haragszom,és nem vagyok haragos ember,egy kicsit sem.De Téged akkor is arrogáns embernek tartalak.Valóban nem ismerlek,csak a válaszaidból vonom le a következtetéseket.De hagyjuk,totál elkanyarodtunk a kérdéstől.Mellesleg nagycsaládos anyuka vagyok,aki-ugyan-itthon szülte meg a gyerekeit,de ez jó körülmények között nagyon gyorsan,nyugodtan,fogadott szülésznő közreműködésével zajlott(mindegyik gyereknél).Fogadott orvosom is volt,de Ő csak "csendes szemlélődő" volt mindegyiknél.Szóval se irigy,se vénlány,se az életével elégedetlen ember nem vagyok.
2016. okt. 20. 23:11
 23/26 anonim ***** válasza:
66%

Ha szülésznő, ha nem, és stílus ide vagy oda, látszik,hogy a hölgy egyből és tudattalanul "ítélkezik"

Az én kisebbik fiam Camillo-s volt pár hete. Erről tudni kell,hogy legtöbbször nem jól átsült baromfi okozza. Hát mondtam a dokinak is,hogy én még a csirkecombot is két órán át sütöm, sőt még nem is nagyon kapott csirkét, mert nincs foga és nem tudja "elcsócsálni! Nálunk sincs kosz, sem romlott étel stb. Sőt, én már túlságosan is fertőtlenítek a férjem szerint.

Na szóval nálunk pl. az ANTSZ-es hölgy mondta (nem jött ki, telefonon beszéltünk), hogy amikor másfél hónapja elkapott a strandon az egész család egy hányós-hasmenős vírust, akkor valószínűleg nagyon legyengítette a bélflórát és ez a baci egyből meg tudta támadni. Valószínűleg elég volt annyi,hogy mondjuk bevásárláskor megfogta a kocsit, aztán meg a szájába nyúlt. Egy éves, és mindent bekap sajnos. Egy normál állapotú bélflórának ez meg sem kottyanna, de ha már valami miatt gyenge, akkor könnyen össze lehet szedni.

2016. okt. 21. 06:01
 24/26 anonim ***** válasza:
Campillo, elnézést!
2016. okt. 21. 06:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Felenk volt ovodabezaras par eve, kimentek par csaladhoz.
2016. okt. 21. 09:39
 26/26 A kérdező kommentje:

Felhívtak telefonon, kikérdeztek mit ettünk és hol. Adtak néhány tanácsot mire ügyeljünk és ennyi volt.

Fiam amint tünetmentes mehet iskolába és nekem nem kell kimaradnom a munkából :) .

2016. okt. 21. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!