Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gondolkodtok már azon, hogy...

Gondolkodtok már azon, hogy mit vesztek karácsonyra a gyereknek?

Figyelt kérdés
Nekem még eszembe se jutott, anyám kérdezte...
2016. okt. 13. 14:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mar reg kitalaltam, kineztem.
2016. okt. 13. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Már régóta tudom mit kapnak, de apránként veszem meg, figyelem az akciókat, kuponos napokat, ingyenes szállítást ilyesmit. A nagylányomnak (5 éves) az új vidámparkos legok közül vettem leárazva egy kisebb szettet, és a mikulás csokikat is megvettem már a Müllerben amikor volt 20%-os kupon.
2016. okt. 13. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindig veszek valamit, ha nagyon jó áron van. Így már beszereztem egy óriási Geomag csomagot féláron (van már, így bővíteni tök jó lesz), két Hot Wheels pályát, szintén fél áron. Illetve van még eldugva egy társasjáték, amit tavaly vettem, de még kicsinek tartottam őket hozzá. Karácsony előtt már csak kisebb dolgokat vásárolok, rokonoknak jelképes ajándékokat, kaját, mivel utálom a tömeget.
2016. okt. 14. 07:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze gondolkodtam 2 nagy fiamnak telefont veszek mert elromlott tönkre ment.de venni majd csak karácsony előtt veszem meg mert akkor több akcio lesz .
2016. okt. 15. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!