Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen a neve? Úgy néz ki,...

Mi legyen a neve? Úgy néz ki, kislány lesz.

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztunk már a név kérdésen, de nem tudunk dönteni... Nekem tetszenek a régies nevek, például nagy kedvenc a Veronika, nem szeretnék túl tucat és túl modern nevet adni.... Például a Vanessza, Kíra és társaik kizárva... És a két keresztnév is. Tudnátok ajánlani ilyen neveket?
2010. ápr. 25. 16:26
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Kondás Veronika
2010. jún. 8. 14:22
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
hmm Júlia? =)
2010. jún. 8. 19:18
 43/48 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Brigitta Mira, egy Marietta Elvira, és most született egy Rafaella Hanna nevű lányom. Amúgy szeretm ezeket a neveket: Karola, Karolina, Linda, Kamilla, Dzsenifer, Barbara, Klára, Szandra. Olyan nevet válassz, ami mindkettőtöknek tetszik, és amiről nem egy másik ember jut eszedbe
2010. jún. 9. 12:52
 44/48 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: ha nem tudsz dönteni, add neki a te nevedet.
2010. jún. 9. 12:54
 45/48 anonim ***** válasza:
ja és az én nevem Valentina
2010. jún. 9. 13:41
 46/48 anonim ***** válasza:
Én Veronika voltam és örök életemben nagyon utáltam. A Verát viszont kifejezetten szeretem, így felnőtt koromban meg is változtattam és azóta nagyon boldog vagyok a nevemmel. Sajnos előre nem tudhatjuk, hogy a gyermekünknek mi fog tetszeni, de szerencsére ma már nem áll semmiből megváltoztatni. Szerintem most válasszatok olyat, ami Nektek tetszik, aztán Ő majd dönthet. Én most pont ilyen megfontolásból 2 nevet is keresek a pocaklakómnak.
2010. jún. 9. 15:27
 47/48 anonim válasza:
Gerenda?
2010. jún. 9. 23:57
 48/48 anonim ***** válasza:

Kondás Enikő?

egyébként már megszületett?mi a neve?:)

2010. okt. 9. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!