Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megváltozhat ez valaha a...

Megváltozhat ez valaha a barátnőmnél?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt,mindig voltak idegesítő dolgai,de ez most elhatalmasodott.

Fogamzásgátló szedése mellett esett teherbe.

Amikor terhes lett akkor már válságos volt a kapcsolatunk,de mivel már szerettem volna gyereket megmondtam neki,hogy próbáljuk meg megoldani a gyerek érdekében.Ő ennek nagyon örült és megtartotta a gyerekünket.(Azt mondta,ha nem oldjuk meg a kapcsolatunkat abortuszra megy)

Minden rendben volt addig amíg a kislányunk meg nem született. Most 3hónapos a kislányom.

A barátnőm a kezdetektől nem foglalkozik vele, nem szoptatja mert azt hiszi a mellei csúnyák lesznek tőle, sőt etetni sem akarja ezért én etetem cumisüvegből.Mindig én keltem/kelek fel hozzá,én foglalkozok csak vele, én fürdetem én altatom én ringatom.(persze ha dolgozok akkor az én nagymamám jön át vigyázni a babára,mivel közel lakik és csak ő van mivel édesanyám elhunyt)

Ha sír akkor mindig feszült lesz,rám förmed,hogy hallgattassam már el,és a kislányunkkal is ordít,hogy neki kellene sírnia azért,mert tönkre tette az alakját.

Eljár bulizni minden pénteken és szombaton,ha azt mondom neki,hogy egy kicsit vigyázzon a lányunkra akkor mindig kibújik,hogy ő vásárolni megy vagy edzeni vagy kávézik a barátnőivel.

Már elegem lett belőle tegnap mondtaam neki,hogy menjen el a lakásomból(mivel az én lakásomban élünk) és ne is lássam többet, erre azt mondta,hogy ha ő elmegy akkor viszi a lányomat is. De könyörgöm nem is tud pelenkázni,azt semm tudja mikor ke etetni és altatni vagy bármi.

Mondtam neki,hogy bíróságra megyek,hogy megkaphassam a felügyeletet erre elkezdte mondani,hogy megváltozik csak adjak időt neki. Ti mit gondoltok erről? Miért van ez egyáltalán? Mit tehetek?

Én 28 éves vagyok Ő 23.

Köszönöm a válaszokat és hogy elolvastátok

2016. okt. 11. 10:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs, de akkor mikor dolgozol, vagy a barátnőd tart el?
2016. okt. 11. 11:24
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

"Már bocs, de akkor mikor dolgozol, vagy a barátnőd tart el?"

Írta, hogy dolgozik, addig a mamája látja el a babát. Miért szólsz hozzá, ha nem olvasod el???

"én etetem cumisüvegből.Mindig én keltem/kelek fel hozzá,én foglalkozok csak vele, én fürdetem én altatom én ringatom.(persze ha dolgozok akkor az én nagymamám jön át vigyázni a babára,mivel közel lakik és csak ő van mivel édesanyám elhunyt)"

2016. okt. 11. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Most leírom, hogy én mit csinálnék, de sokaknak nem fog tetszeni.

Először is elmondanék mindent a védőnőnek és megkérdezném, hogy ilyen esetekben mit javasol. (Erről lehetőleg ne szerezzen tudomást az "anya"). Egy családjoggal foglalkozó ügyvédet is megkeresnék, hogy mi annak az esélye, és milyen bizonyítékokat kell felmutatnod ahhoz, lássák, hogy a gyerek ellátására alkalmatlan az anya, és hogy megkapjam a gyereket.

Mindezek után bíróságra vinném az ügyet. Így vagy észbe kap anyuka (nem hiszem, hogy depis lenne) és megpróbálna változtatni, vagy nem és akkor elmehet.

Tudom, hogy gonosz ez így, de rimánkodással az ilyen emberekre nem lehet hatni, csak kényszerítő tényekkel.

2016. okt. 11. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, igazad van!
2016. okt. 11. 14:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem kapnál felügyeleti jogot. Csecsemőnek anya kell,ilyenkor nevelőszülőknél helyezik el,majd 3éves kora körül küzdhetsz èrte. Itt ez a törvény.
2016. okt. 11. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,tul korai volt még neki gyerek,még nem bulizta ki magát,ezek szerint és nem tudta mi vár rá gyerek születése után.
2016. okt. 12. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!