Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi értelme van a gyereknek?

Mi értelme van a gyereknek?

Figyelt kérdés
Miért akar mindenki gyereket? Miért a gyerektől érzi magát egy nő kiteljesedve?

2016. okt. 10. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%
Aha és hányan válnak el azért, mert nem lesz gyerek? Vagy van esetleg statisztikád arról, hogy a gyermekteken házastársak arányaibban ritkábban válnak? Elég megkeseredettnek tűnsz. Nem akarlak meggyőzni semmiről, kivéve arról, hogy ne csapd be magad.
2017. máj. 19. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
30%

Ha senki sem akarna gyereket, kihalna az emberi faj....

Én például szeretné majd, de persze ez még jóval odébb van.:) Szerintem én is akkor leszek kiteljesedve. Kistestvért soha nem akartam, borzasztóan örülök, hogy egyke vagyok. :D Valakinek ez a célja, valakinek nem.... mindenki másmilyen.

2017. júl. 18. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
fogalmam sincs. en elmultam 60 es orulok hogy nincs gyerekem. a masoket se szeretem es tehernek tartom a gyerekek nagy reszet.
2017. júl. 20. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:
86%

"minthogy megbánta hogy lett és bár ne szült volna. "

Hidd el, sokan vannak akik megbánták, hogy lett gyerekük csak nem merik felvállalni a valódi érzéseiket a család, a társadalom ítélete miatt.

Nekem van pár emberrel olyan szintű bizalmi kapcsolatom, hogy képesek vagyunk egymással teljesen őszinték lenni. Egymástól függetlenül is nagyjából ugyanazt mondták. Bevallották, hogy igen, nagyon szeretik a gyereküket, plusz már megvan és nincs visszaút, de ha újra kezdhetnék nem vállalnák be, mert ugyan igaz, hogy ad örömöt is, de nagyon megnehezíti az életüket. Ez mi ha nem megbánás?

De az ilyen érzéseket az emberek igyekeznek elnyomni, vagy legalábbis nem relkámozni, hisz az ítélkezés a társadalom által nagyon megy. Senki nem viselné szívesen a skarlát betűt.

2017. szept. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!