Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukák! Ti...

Kisgyerekes anyukák! Ti eljártok szórakozni? Mármint éjszaka buliba? Ha igen, milyen időközönként? Ha bem, miért nem?

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 20:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nem járok. Semmi értelmét nem látom belevetni magam az éjszakába egy rakás cigiszagú, alkoholmámoros tomboló idióta közé, miközben otthon nyugodtan pihenhetnék a családommal. Arra is kisebb az esély hogy alvás közben valami baj ér.. Na meg másnap nem lenne a gyerekekhez energiám. Egyszóval semmi pozitívumát nem látom annak ha egy kisgyerekes anya eljár tivornyázni. El lehet menni barátokkal sütni valamit hétvégén, akkor az ember ki is kapcsolódik és nem is kell az éjszakában forognia.
2016. okt. 10. 06:04
 22/26 anonim ***** válasza:
61%
Éjszakai buliba nem, nem járok. Barátnőmmel van néha egy hosszabb kimaradás, beszélgetés, iszogatás, ilyenkor férjem van otthon. Másik barátnőmmel nem szoktam olyan soká kimaradni, altatásra általában hazaérek. Megint másik barátnőmmel családostul szoktunk találkozni.
2016. okt. 10. 08:35
 23/26 anonim ***** válasza:
68%
Mi lepontozni való van azon, hogy havi 1-2szer eljárok? Nem a kérdèsre válaszoltam vagy irigység. Van apja is a gyerekemnek. Altatáskor általában még otthon vagyok másnap 10-11 előtt nem kel fel, de ha igen az apja is tud vele játszani. Mi közösen vállaltuk a gyereket. Ő is elszokott járni ha kedve van. Attól, hogy gyerekem van én meg nő maradtam és felnőtt ember.
2016. okt. 10. 12:36
 24/26 anonim ***** válasza:
Évente kb. 2-szer, pl. a párommal koncertre, vagy barátnővel kicsit beszélgetni, beülni egy italra.
2016. okt. 10. 13:09
 25/26 anonim ***** válasza:
57%

A klasszikus értelemben vett "bulizást" már magam mögött hagytam jó 5-6 éve, de beülni 1-1 sörre/koktélra/borra barátnővel/barátnőkkel simán eljárok a mai napig is. 1-2 havonta 1 alkalomról van szó, mindig éjjel 2 előtt érek haza, hogy reggel úgy tudjak funkcionálni, mit bármikor máskor.

Ilyenkor egyébként mindig úgy hagyom otthon a kicsit meg apűt, hogy a lakás kitakarítva, vacsora elkészítve/megfőzve. Ez egyfajta kompenzáció és hála részemről a férjem felé, mert hálás vagyok érte, hogy a ledolgozott 9-10 óra után bevállalja az esti órákat is.

Kettesben sajnos ritkán jutunk el bárhova is, de ha lenne rá lehetőség, simán mennénk.

2016. okt. 10. 13:33
 26/26 A kérdező kommentje:
Kedves 18-as (23)! Én neked is zöld kezet nyomtam,ahogy a többieknek is,mert nekem mindegyik válasz hasznos volt!De sokan úgy értelmezik a zöld és piros kezeket,hogy "like/dislike"!😊 Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat! A továbbiakban arra kérem a válaszadókat,hogy ne a másikat minősítsék.😊
2016. okt. 10. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!