Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukák! Ti...

Kisgyerekes anyukák! Ti eljártok szórakozni? Mármint éjszaka buliba? Ha igen, milyen időközönként? Ha bem, miért nem?

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 20:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Emiatt ne legyen bűntudatod! Ha van rá igényed, akkor menj csak el, kapcsolódj ki, utána te is fel fogsz töltődni, hidd el.
2016. okt. 9. 20:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

2-es voltam vagy 3-as? :) Hozzáteszem 2 alkalommal én sem hajnalig voltam! Egyszer 10kor már otthon voltam, kövi alkalomkor meg pont éjfélre értem haza!

És pontosan ahogyan az egyik anyuka írta.. Azért mert másnap szükség volt rám :)

2016. okt. 9. 20:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
A két legjobb barátnőmhöz átszoktam menni így társalogni amikor úgy van rá időm, meg a párom is mondja hogy mozduljak ki, mert nem akarja hogy befásuljak a négy fal közt. De egyébként szülésem óta nagyon ritkán eljárok bulizni akár ki az éjszakába hajnali 2-3 óráig, de szigorúan itt helyben. Inni amúgy sem ihatok, mert cukorbeteg vagyok, de mindig jól érzem magam alkoholos ital nélkül. Amikor elmegyek akkor általában én vagyok a sofőr de itt helyben nincs erre nagyon szükség. A párom marad akkor otthon a picivel a már 2 éves lányunkkal. Néha a 18 éves húga is besegít neki olyankor, vagy az én húgom is átmegy. A párom sosem igényelte az ilyen bulikat, régebben csak miattam jött el, de jól is érezte magát, szerencsére nem érezte kényszerítésnek. együtt is elszoktunk menni közös programokra, bár az nem feltétlen a bulizásról szól, akkor általában az ő szüleihez kerül a pici ahol a húgaink is néha ott vannak, szerencsére ebből sosem szokott probléma lenni. A barátom havi 1-2 alkalommal megy el a barátaival horgászni, bográcsozni vagy éppen túrázni nagyokat, a páromnak alapból ezek a fajta kikapcsolódások jönnek be, tehát mi külön szórakozunk szinte, de egymásra is mindig fordítunk időt. Hármasba minden hétvégén elmegyünk csavarogni ha nincs ítéletidő.
2016. okt. 9. 20:41
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
nem mert míg régen egy átmulatott éjszaka után megtehettem hogy délig lustálkodom, most nem tehetem meg, reggel 6kor indul minden nap a "műszak". nincs az a buli ami megér nekem annyit h másnap olyan legyek mint a mosott sz.r. mondjuk a legjobb baratnőm lánybúcsujára elmentem. de tényleg csak miatta és nagyon ki is merített. a bulinak meg pont a feltöltés lenne a lényege. 2 évesem van meg egy újszülöttem
2016. okt. 9. 20:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nincs igényem rá. Pont ezért nem huszonévesen vállaltam gyereket. A bulikat az egyetemmel együtt letudtam.

Beülni egy kávéra, közben beszélgetni,

vagy időnként egy mozi, illetve a testmozgás az más. De ezek nem éjszakai vagy hosszú programok.

2016. okt. 9. 20:52
 16/26 anonim ***** válasza:
75%

En baratnommel szoktam csajos estet tartani.

Ha az O parja elmegy valahova akkor Naluk,ott is van ket gyerek.olyankor beszelgetunk,vagy megnezunk valami romi filmet es csokit tomunk.

Ha epp mindkettonk parja raer akkor a varosban csavizunk,ilyenkor inni is szoktunk parat.

De mindig legkesobb ejjel 1-2 re hazaerek.

Discoba nem jarunk,sosem szerettem.

Es,hogy hanyszor?ez valtozo.nyaron tobbet.a picim most fel eves,ezen a nyaron 3 szor voltam el este,ebbol 1 volt csavargos.de most ugye pici meg,ha nagyobb lesz ,O is megy kethetente hetvegen a mamahoz ahogy a nagyok.akkor azert gyakrabban van ilyen kiruccanas.

2016. okt. 9. 20:57
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

Egyszer voltam buliban. A volt főiskolánk meghívott engem és barátnőmet mint sikeres öregdiákok előadást tartani és ha már ott voltunk, akkor elmentünk az esti buliba, ahonnan fél óra után kijöttünk és beszélgettünk hajnalig.

De lakodalomban, céges bulikban voltam. Lakodalom 5 volt, céges buli 2. De a 7 alkalom közül egyetlen lagzi volt, amire azt mondom, hogy megérte alvás helyett azt választani. 😁

2016. okt. 9. 21:10
 18/26 anonim ***** válasza:
51%
5,5 a fiam. Általában havi 1-2szer maradok ki éjszakára.
2016. okt. 9. 21:47
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát májusban voltam legutóbb ,meg most.De nagyon nagyon nem éri már meg.Hajnali 1re értem haza ,alkohol amit megittam az két feles meg egy pohár sör.Mégis másnapos voltam és hulla fáradt.Kín szenvedés volt a nap.Azt hiszem megint jódarabig nem megyek...
2016. okt. 9. 23:17
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem ,másnap atol még főzni mosni kell.és elég sok energiát kivesz a munkám is .
2016. okt. 10. 04:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!