Kisgyerekes anyukák! Ti eljártok szórakozni? Mármint éjszaka buliba? Ha igen, milyen időközönként? Ha bem, miért nem?
2-es voltam vagy 3-as? :) Hozzáteszem 2 alkalommal én sem hajnalig voltam! Egyszer 10kor már otthon voltam, kövi alkalomkor meg pont éjfélre értem haza!
És pontosan ahogyan az egyik anyuka írta.. Azért mert másnap szükség volt rám :)
Nem, nincs igényem rá. Pont ezért nem huszonévesen vállaltam gyereket. A bulikat az egyetemmel együtt letudtam.
Beülni egy kávéra, közben beszélgetni,
vagy időnként egy mozi, illetve a testmozgás az más. De ezek nem éjszakai vagy hosszú programok.
En baratnommel szoktam csajos estet tartani.
Ha az O parja elmegy valahova akkor Naluk,ott is van ket gyerek.olyankor beszelgetunk,vagy megnezunk valami romi filmet es csokit tomunk.
Ha epp mindkettonk parja raer akkor a varosban csavizunk,ilyenkor inni is szoktunk parat.
De mindig legkesobb ejjel 1-2 re hazaerek.
Discoba nem jarunk,sosem szerettem.
Es,hogy hanyszor?ez valtozo.nyaron tobbet.a picim most fel eves,ezen a nyaron 3 szor voltam el este,ebbol 1 volt csavargos.de most ugye pici meg,ha nagyobb lesz ,O is megy kethetente hetvegen a mamahoz ahogy a nagyok.akkor azert gyakrabban van ilyen kiruccanas.
Egyszer voltam buliban. A volt főiskolánk meghívott engem és barátnőmet mint sikeres öregdiákok előadást tartani és ha már ott voltunk, akkor elmentünk az esti buliba, ahonnan fél óra után kijöttünk és beszélgettünk hajnalig.
De lakodalomban, céges bulikban voltam. Lakodalom 5 volt, céges buli 2. De a 7 alkalom közül egyetlen lagzi volt, amire azt mondom, hogy megérte alvás helyett azt választani. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!