Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párommal akarjuk a babát de...

A párommal akarjuk a babát de a párom apja abortusszal fenygeg hogy elrángat ha nem megyek el es erőszakkal.9hetes kismama vagyok. Mit tehetek? Az en beleegyezesem nelkul nem csinalnak velem semmit ugye?

Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 20:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmultal 18 eves, felnott vagy, azt csinalsz, amit akarsz. Nyilvan nem kenyszerithet abortuszra a parod apja, de meg a sajat apad se, meg senki. A beleegyezesed nelkul nem csinalhatnak semmit veled. Ez eleg evidens.

Szep dolog, hogy meg akarjatok tartani, de van penzetek, lesz hol laknotok? A te szuleid tamogatnak titeket? Ha a pasid szuleinel laktok, akkor ugyan abortuszra nem kuldhetnek, viszont a hazbol akar mar ma este kirakhatnak.

Ugyan jogilag felnott vagy, megis ki kell kerned azoknak a velemenyet, akikkel egyutt eltek. Persze ez ratok nem vonatkozik, ha csak ketten eltek a paroddal, de ha barki mas is lakik veletek, akkor mindenkeppen be kell oket is avatni. Legyenek azok akar csaladtagok vagy baratok, nem szep dolog ugy csaladot alapitani, hogy az o velemenyuket nem keritek ki.

2016. okt. 5. 22:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2016. okt. 5. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

elég cink, hogy jogilag felnőtt vagy, de halvány gőzöd nincs ilyen alapvető dolgokról. 10 évvel vagyok nálad idősebb, de anno engem és a barátaimat nagyon érdekelték az ilyen dolgok mint a jog, a törvények és hasonlók. nagyon is tisztában voltunk azzal hogy mik a kötelességeink és jogaink, mit tehetnek velünk és mit nem.

szerintem előbb inkább szedj magadra egy kis tudást és utána próbálkozz a gyerekvállalással.

2016. okt. 5. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

19éves vagy?? Ne már!

Manapság mennyi idióta fiatal van itt! Semmit nem tudnak,de persze már terhesek és persze megtartják,mert a tv-ben azt látták,milyen egyszerű is ez.

2016. okt. 6. 07:23
 15/17 anonim ***** válasza:

most komolyan: még a párod sem szólhatna bele abba a döntésbe, hogy megtartod-e vagy sem. Ez jelen pillanatban kizárólag az anyán múlik.

mit tehetsz? konkrétan ne foglalkozz vele.

2016. okt. 6. 08:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
És az ilyenek sokasodnak....
2016. okt. 6. 12:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Apósod nem tehet semmit! Egyrészt már nagykorú vagy, másrészt ő neked nem vér szerinti rokonod. Nyugodj meg és hanyagoljátok após pajtit.
2016. okt. 6. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!