Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire hatásos lenne...

Tényleg ennyire hatásos lenne a Béres csepp?

Figyelt kérdés

Lányom 3 éves. 20 kg pedig nem nagy evő. Úgy kell belekönyörögni a kaját. Nagy súllyal született. 3 napja adom neki a béres cseppet tegnapóta marha nagy étvágya van. Reggelire megevett 2 vajaskenyeret(teljes kiörlésű) délelött egy almát ebédre jó nagy adag borső főzeléket sült virslivel ebéd után megint alma most megevett egy nagy tál tejbedarát. És még lesz a vacsi. Ennyit nem szokott enni max reggeli ebédet nem mindig kért uzsonna és vacsi.

Ilyen kevés idő alatt hatott volna?

2016. okt. 5. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Hát az én 3 évesem 109cm és 18kg.

Minden kivizsgálás megvolt, fél évig hordtam mindenhova, minden eredménye rendben volt.

Vékonynak túnik de magasnak. Béres Csepp mellett sem akar enni csak ha tényleg nagyon éhes.

Egyszerűen ő ilyen.

Lehet jobb étvágya a Béres csepptől de nem ennyire feltűnően

2016. okt. 5. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Akkor nekem törpe a 8 évesem 21,3kg és 120cm....
2016. okt. 5. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Az en 8 evesem sem tobb 21 kg-nal.
2016. okt. 5. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

Azert csak leirt meretek alapjan nem kellene lekoverezni egy ekkora gyereket. Ahogy felnottek sem neznek ki egyforman megegyezo parameterekkel, ugy a gyerekekkel.

A fiam telen lesz 8 eves, 34 kg es ehhez 136 cm. A legmagasabb az osztalyban. Hiaba ekkora a sulya, megis vekony. Rengeteget szenvedek a nadragvasarlassal, mert a hossza alapjan a 9-10 evesekre valo kell, de ezek leesnek rola, mert derekban, a feneken, combnal nagyok. 140-es super skinny farmerokat veszek neki jelenleg, mert az neznek ugy ki rajta, mint egy normal szabasu farmer...

Egyebkent meg nem jo evo a gyerekem. Egyaltalan nem eszik sokat alapban es vannak olyan napok, amig meg annyit sem, maskor pedig megdobbenek, annyit eszik par napig.

Kerdezo: szerintem ket nap alapjan meg ne vonj le kovetkeztetest. Lehet, hogy a beres csepp miatt van nagyobb etvagya a gyereknek, az is lehet, hogy csak siman ilyen idoszak van. En varnek a helyedben egy par napot, egy ket hetet es meglatod, hogy hogyan alakul. Ha ugy tunik, hogy ez a nagy etvagy marad es tulzasnak erzed, akkor szuneteltesd a vitamint, nezd meg hogy mi tortenik. De meg koran van ahhoz, hogy kovetkeztetest lehessen levonni.

2016. okt. 6. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!