Most ez komoly?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm gyereke 19 hónapos. Már beszél 2-3 szavas mondatokat. Fiam 17 hónapos annyit mond, hogy apa, baba, kaka,mama, papa, vau,memme. Azt mondta le van maradva beszédfejlődésben. Én csak néztem rá bambá hogy most ez hülye?
Még csak 17 hónapos. Amúgy megért mindent, megérteti magát. Amúgy pár napja tanulta meg a mama,papa szót.
Nektek mit mondott ennyi idősen a gyereketek? Csak hogy tudjak mit mondani neki.
Amúgy lányom is 19 hónaposan beszépt pár szavas mondatokat. De akkor sem mondtam senki gyerekére hogy le van maradva.
2016. okt. 4. 16:31
11/13 anonim válasza:
Bocsi, most látom, hogy ezek már 4 szavas mondatok. Én belehülyültem a sok gyerekkönyv olvasásba, a kicsi meg kiokosodott :)
Utsó voltam
12/13 anonim válasza:
kukucskál? 17 hónaposan ilyeneket mond? Hát azért ez elég nagy kamu.
13/13 anonim válasza:
Nem 17, hanem 19. A leghosszabb szavai a csatornafedél és a hajléktalan, de azt inkább nem írom, kire mondta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!