Milyen nevet adnátok egy kisfiúnak? Már vagy ötször átolvastam az anyaközvezhető neveket, de egyik sem fog meg úgy igazán! Hátha így sikerül valami jót találni! Varga lesz és már van egy Benettünk!
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 22:58
11/25 anonim válasza:
Szia, én a Toma nevet választottam, de el kell vetnem mert lányunk lesz. Ez a régies Tomás becézett alakja
12/25 anonim válasza:
Az En fiaim Patrik,Alexander,Zalán.
De meg tettszik az Olivèr,Zènó,Kristóf,Milán
13/25 anonim válasza:
Jeromos. Ez nemrég tetszett meg...
14/25 anonim válasza:
Passzol a vezetéknévhez:
Lőrinc
Dániel
Dénes
Róbert
Gábor
Dömötör
Domonkos
Viktor
Márton
15/25 anonim válasza:
Ez a Benett gáz! Olyan semilyen. Mint a márka benetton.
Nekem tetszik az Imre, Kristóf, Kornél, Dávid, Krisztián, Gábor, Géza.
16/25 anonim válasza:
A te izlesedhez a Noel, Kevin, Brendon passzol.
18/25 anonim válasza:
ma 08:04
Jah, tuti, Benett gáz, de az Imre meg a Géza baromi menő... ugye ezt te sem gondolod komolyan? Nekem sem a kedvencem a Benett, nem nevezném el így a gyerekem, de az Géza?? Jó, hogy nem Dezső...
19/25 anonim válasza:
Utcankban a roma csalad gyereke Imre. Epp mondtam, hogy ezerszer Imre, mint egy Kevin es Benett es tarsai.
20/25 anonim válasza:
18-as.
Hát inkább egy Géza....
Mint Benett...
Nem tetszik és kész mit puffogsz ezen?
Véleményem irtam le az hogy Te nem viseled el arról Én nem tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!