Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Drogozik a párom. Veszélyben...

Drogozik a párom. Veszélyben lehet a kislányom?

Figyelt kérdés
Kilenc hónapos kislányom nem a páromé. Sajnos nem nagyon tudunk hová menni, de félek, hogy baj lesz. Nem agresszív a párom, mégis féltem a lányomat.
2016. okt. 1. 00:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Hogy ne tudnál elköltözni. Szüleid, esetleg testvéreid csak vannak. Ha nincsenek, akkor ideiglenesen a legjobb barátnőd biztos befogad, amíg el nem rendezed a bölcsit és munkát nem találsz a szakmádban.
2016. okt. 2. 09:21
 12/23 anonim ***** válasza:
34%
10! Azt mondod a "drogot" nem tolerálod, semmilyen formában, ne alkudozzunk stb. Mivan? Az alkohol is drog. Pont. Akkor miről beszélünk, kérem?
2016. okt. 2. 15:41
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
Ne röhögtess már korán reggel! A párom az elmúlt évben kb 3 üveg sört ivott, ezt 2 meccsen ahová elment a régi barátaival. Nekem ez nem ugyan az, mint a drog, ami ugye alapból illegális. Maga a folyamat is más ahogy az ember hozzá jut.. de egy magad fajtának ezt úgyse lehet megmagyarázni! :)
2016. okt. 3. 05:47
 14/23 anonim ***** válasza:
32%

"Nekem ez nem ugyanaz, mint a drog"

Nem érted, hogy az alkohol konkrétan, definíció szerint drog? Méghozzá egy elég kemény drog. Igen, értem, hogy csak egy-egy sört iszik néha és félre ne érts, nekem ezzel semmi bajom sincs. Én meg pár havonta elszívok egy füves cigit, nem gyakrabban, nem is kívánom már gyakrabban és SEMMI bajom nincs tőle.

Szóval lényegében azt mondod, hogy minden egyes tudatmódosító szert kérdés nélkül, élből elítélsz. Aztán azt mondod, hogy pont az alkoholt még elfogadod kis mértékben. Miért? Ha jól értem, itt arról van szó, hogy a több száz féle vegyületből ami létezik, az egyetlen amiről hajlandó vagy elhinni, hogy lehet mértékletesen, ártalmatlanul használni, az az alkohol. Pont az alkohol, minden más iszonyúan veszélyes és egyenes út a halálhoz. Ez nem így van. Ennyi, ez igazából itt már nem vitakérdés. "mindegy, hogy heroin vagy füvescigi, épeszű ember nem nyúl droghoz! Ja kivéve az alkoholt, de amúgy épeszű ember tényleg nem nyúl droghoz!" Komolyan nem érzed itt az ellentmondást?

2016. okt. 3. 17:56
 15/23 anonim ***** válasza:
32%
Ja igen, elfelejtettem, hogy én már "elszívtam az agyam", így már nincs jogom vitatkozni. Bocsánatért esedezem...
2016. okt. 3. 18:05
 16/23 anonim ***** válasza:
59%

Több okból sem értek egyet veled.

Egy üveg sört megveszel a sarki kisboltban. Droghoz csak úgy juthatsz, ha ismersz valakit, aki ismer valakit aki terjeszti. Én is voltam fiatal, egy üveg sörnek soha nem volt olyan hatása, mint egy füves ciginek vagy extasynak. A heroint, krekket, kokaint meg abszolút nem említhetjük egy lapon egy nyamvadt üveg sörrel. Terhességem alatt sokat görcsöltem, az orvos azt ajánlotta igyak meg pár korty konyakot, mert segíteni szokott. Nagymamának vérszegénységre időnként pár korty száraz vörösbort ajánlott az ő orvosa. A sör jótékony hatásait már nem is sorolom.. 40%-al csökkenti a vesekő kialakulásának esélyét, tele van antioxidánsokkal stb., stb. Úgyhogy nem, egyáltalán nem tartom egyformának a kettőt. A marihuána orvosi felhasználása egy dolog, de az összes többi drogról semmi jót nem lehet elmondani.

2016. okt. 4. 05:48
 17/23 anonim ***** válasza:
20%

" Ja igen, elfelejtettem, hogy én már "elszívtam az agyam", így már nincs jogom vitatkozni. Bocsánatért esedezem..."

Így van! Úgyhogy húzzál már,mert csak hülyeségeket pofázol!

2016. okt. 4. 06:23
 18/23 anonim ***** válasza:
34%
"a marihuána orvosi felhasználása egy dolog" az alkoholé talán nem csak egy dolog? Az alkohol több életet tesz tönkre, mint az összes illegális szer együtt véve. Ennek ellenére kiröhögsz engem, meg magyarázod, hogy kis mértékben így meg úgy... láthatóan messze nem azt a hatást váltja ki belőled, mint mondjuk a marihuána (most maradjunk csak ennél). Szerintem ez abszurd.
2016. okt. 4. 18:25
 19/23 anonim ***** válasza:
32%
Ja és egyébként a marihuána és a heroin között "kicsit" nagyobb a külömbség, mint az alkohol és marihuána között. Utóbbi 2 közül ma már sokan a marihuánát ártalmatlanabbnak tartják, de felesleges is ezen vitatkozni, a lényeg, hogy ezt is lehet mértékkel használni és szintén vannak jótékony hatásai. Nem tartom fair-nek, hogy egyesek tőböl lenéznek engem azért a havi egy cigiért, de hát ezt van.
2016. okt. 4. 18:39
 20/23 anonim ***** válasza:

Szegény te, téged mindenki lenéz.. akkor most képzeld azt hogy körbeülünk téged és sajnálunk. Most jobb?

Én nem lennék együtt olyan férfivel aki illegális drogot használ, legyen az fű, tabletta, akármi. Akinek családja van, az hanyagolja az alvilági kapcsolatait! Viszont nem, nem cirkuszolok a párommal ha évente 3 sört megiszik.

Szerbusz!

2016. okt. 5. 05:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!