Mi lenne a megoldás a nagymamával?
De, muszáj minden szombaton menni, abból lenne csak igazán sértődés, ha akkor se mennénk.
Baj, ha napi kétszer kb. 1-1,5 órát legalább kint van? Az oviban is kimennek nem? Nincs ovis tapasztalatom, így nem tudom. Én örülök neki, hogy így szeret kint játszani.
Én is azt mondtam a férjemnek, hogy menjen át vele ő, de mikor hazaér mindig jön, hogy ő olyan fáradt és úgy pihenne most...
Jó, tudom, itt igazán csak az megoldás, ha én beáldozom magam a családi nyugalomért és átviszem. Csak nekem az jobban leszívja az agyam, mint bármelyik pörgős hétköznap.
Meg kell neki mondani, mama unatkozik, azért nyűgös, így viszont kìnszenvedés itt lenni, ès nem fogom minden héten ezt csinálni. Jöjjön menjünk le a játszóra, sétálni, akármi. Vagy menjen minden 2.héten ő hozzátok.
De moat akkor a férjed otthon pihenkél, míg te anyósnál kínlódsz? 😮
Biztos nem mennèk minden szombaton.
Èn anyósom is ilyen üljön a gyerek ès maradjon csendben. Èn konkrêtan szoktam mondani, hogy gyere öltözünk megyünk a játszóra. Mama jössz? Ha jön jön, ha nem nem , èn nem csinálok már ebből gondot
Menjetek játszóházba a mamával, ott nem lesz koszos.
És tényleg nem kell minden szombaton menni. Ha annyira szeretne unokázni, akkor tegyen érte ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!