Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Johanna vagy Jelena? Tetszenek...

Johanna vagy Jelena? Tetszenek ezek a nevek? Milyen emberre asszociáltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés
2016. szept. 29. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Johanna exem exe. Jelena meg mint egy filmszereplo neve. De nekem az utobbi tetszik egyebkent
2016. szept. 29. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Arra asszocialok, hogy hogy kerultem Oroszorszagba?
2016. szept. 29. 09:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Johanna.
2016. szept. 29. 09:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Johanna tetszik, felenk ritka, egyetlen 40 eves norol tudom, hogy igy hivjak.

Nekem a Lena, Jana tetszik inkabb.

2016. szept. 29. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
A Johannának semmi köze az oroszokhoz.. héber, német-latin eredetű. Tetszik, kedvenc női neveim egyike és felénk senkit sem hívnak így. Jelena nem tetszik, nekem kicsit rideg és Elena Ceausescu jut róla eszembe.
2016. szept. 29. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem a Jelena nagyon tetszik, de Magyarországon biztosan nem adnám, inkább egy szláv lánynak tudom elképzelni.

A Johanna nem tetszik.

2016. szept. 29. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Johanna oké, Jelena szláv vagy román név és nem tetszik, ellenszenves. Lehetne ennyi erővel Tattyána is. Ilona magyar alakja, gondolom.
2016. szept. 29. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lányunk Jelena.:) De az apja orosz, ezért jól passzol a vezetéknevéhez. Magyar vezetéknévhez szerintem a Johanna jobban illene. Nekem mindkettő tetszik egyébként.
2016. szept. 29. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindkettő tetszik de egyiket sem adnám saját gyerekemnek.
2016. szept. 29. 20:58
 10/10 Jelena1 válasza:
Az én kislányom is Jelena de mi is félig oroszok vagyunk! :) Szerintem gyönyörű név és imádom, hogy nagyon sokféleképpen lehet becézni!
2018. jan. 18. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!