Szülés utáni depresszióm van! Antidepresszánst (Scippa20mg/nap) és alkalmanként nyugtatót (rivotril) szedek. Nektek miben nyilvánul meg a depresszió? Mennyire és mennyi idő kellett a javulásra?
"egyszerűen nincs meg köztünk az a csodálatos anya gyerek szeretet az anya vagyis én részemről.'100-ból 99 anyánál nincs csodálatos kapcsolat a babájával,mégsem jelent Rá veszélyt!
Bakker,azért a Te problémád ennél sokkal több!Jársz agykurkászhoz,szedsz dilibogyót,mégsem segít.Bocsi,hogy ilyen "gyökérnek" tűnök,de átérzem.Az Uram nehezen visel dolgokat(magánvállalkozó,sok alkalmazottal,vállalhatatlan teherrel(ami ezelőtt jó lett volna,ám most gyilok(a terápia mellé,gyógyszeres kiegészítésként)).Ő is Rivon él(mármint Rivotrilon),mert a magán pszichiátere ezt javasolta(a terápia mellé,gyógyszeres kiegészítésként).Háááát,sokszor a világát nem tudja(a bogyótól,holott 3 éve szedi).Nálunk ezzel azért nincs gond,mert én intézek itthon mindent(a gyerekek(3 van),kocsik körül is.Mellette a saját üzletemmel is foglalkozom.A lényeg:baromira nincs rendéj,ami Veled van,sipirc a (jó/magán)dokihoz.
A másik meg hogy ti hozzá nem értők akik itt ócsárolnak ezzel nem lesz jobb senkinek...akinek nem inge...
Tanácsokat és tapasztalatokat kértem nem pedig szidást a nagy okosoktól akiknek fogalma sincs mi ez a betegség!!!
Szia!Nem kell járnod kontrollra?Mondd el az orvosnak,hogy valami nem teljes,lehet,hogy másik gyógyszer kell.Én 1,5 hete kezdtem el a Scippát,jelenleg 15 mg-ot szedek és 2*0,25 mg Rivotrilt reggel és este.Már most tapasztalom a javulást,persze még az elején vagyok,de az elmúlt héthez képest sokkal jobban vagyok.
Nekem is a reggelek a nehezebbek,még mindig szorongok,hogy valami baj történik,de ahogy haladok előre a nap folyamán,egyre könnyebb lesz.
Szörnyű,szörnyű betegség,soha senkinek nem kívánom!Neked pedig kitartást,meggyógyulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!