Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kivédeni, hogy...

Hogyan lehet kivédeni, hogy ne járjon pórul egy nő a gyermekvállalással, ha apuka lelépne?

Figyelt kérdés

(A pár ezer Ft-os gyt-k nagy nullák a gyermekkel járó kiadások és esetleg olyan kiesések fedezésére, amik pl abból adódnak, hogy anyuka nem tud túlórát vállalni- az apukák pedig alacsony bérrel, vagy bejelentetlenül dolgoznak a gyt megítélésekor)

Látom barátnőm mennyit szenved, főleg anyailag, egyedül gyermekekkel. pedig dolgozik és mégsem tudja fenntartani magukat családi segítség nélkül.

Párom szorosabbra akarja fűzni a kapcsolatunkat, de a közös kasszát kedjük még csak gyakorolgatni, mindent pontról pontra átbeszélve. majd később házasság, gyerekek...

és mindenkinek jogában áll csak úgy lelépni ahogy látom...

Mi legyen a titkos vagy nem titkos B terv, ha apuka pl otthagyna 2 gyerekkel? házassági szerződésben ki lehet kötni olyasmiket, hogy gyt összege esetleges válás esetén a jövőben, vagy pl. nyisson biztosítást a gyerekekre válás kockázata miatt, stb, vagy egyéb ötletek?

2016. szept. 22. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Elozo, ez kedves tole. Nalunk az ex ferjem engem rakott ki kisbabastul, mert hogy nehogy mar o koltozzon, mikor o lakott itt elobb !! ( megismerkedes elott evekkel ezelott ) . Sajnos nagyon gonosz ferfiak vannak.
2016. szept. 23. 08:51
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem miért kellett lepontozni az igazság miatt. Nem mindig a férfi a gonosz. Nő is hagyhatja el a családot és lehet szemét. Ismerek személyesen ilyen férgeket.

Ha már ovisat játszunk, lepontoztam az összes buta, általánosító feministát. Nem is csoda, ha ennyi ésszel nem kelletetek a férjeiteknek.

2016. szept. 23. 09:30
 13/15 A kérdező kommentje:

azért nem az az átlagos, hogy egy nő elhagyja a gyermekeit, hanem hogy a nő egész életében anya marad, és úgy is viselkedik.

a párommal ingatlanvásárlást is úgy tervezünk, hogy mindekettőnk nevén lesz..mert jelenleg így korrekt, mert együtt fizetjük.

közösen külön számla a gyerekekre, jó ötlet :)

2016. szept. 23. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem miért kellett lepontozni az igazság miatt. Nem mindig a férfi a gonosz. Nő is hagyhatja el a családot és lehet szemét. Ismerek személyesen ilyen férgeket.

Ha már ovisat játszunk, lepontoztam az összes buta, általánosító feministát. Nem is csoda, ha ennyi ésszel nem kelletetek a férjeiteknek.

Te nagyon ostoba azért lettél lepontozva,mert nem volt hasznos a vàlaszod. Közöd nem volt a kérdés megvàlaszolàsàhoz. Vagy szerinted ha most minden kérdés alà beìrom a tejbegrìz receptjét akkor 100%- os lesz a vàlasz???

Ennyire ne legyél màr buta.

2016. szept. 23. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Erintett vagyok sajnos.Raadasul a ferjem a 2.gyerek kozben lepett le,ergo akkor mar 2 eve nem dolgoztam es utana a baba miatt megint jodarabig nem.Ott maradtunk leegve.

Amit maskent csinalnek,kulon felretett penz.Mindegy h lakaskassza v szamla a nevemre es anyamekhoz megy a havi elszamolas rola,de legyen vesztartalek.Es tobb szakma.De legfontosabb az lett volna h vissza tudjak menni dolgozni,ami pl egy ovis koru gyerek melletti valas eseten nem gond,de szules elott,utan....

Esetetekben a leggerincesebb megoldas a gyerek nevere szamla(nem megoldhato azt hiszem) de egy olyan szamla amire havonta toltok kozosen penzt es csak valas kimondasa utan(!) az a fel nyulhat hozza,aki a gyereket a tovabbiakban neveli.Es megint ott a kerdes h kozos felugyelet eseten mi van...nem egyszeru.

Egyebkent ismeretsegi koromben van egy csaj aki a kislanyaval es az anyjaval jarja a vilagot,mama pesztralja a gyereket,igy anyu tud penzt keresni.Rengeteg penzt.Nekem nulla segitsegem volt.Es nagyon betegesek voltak,igy valamelyik mindig otthon volt,velem.Nem pl nagymamaval.

2016. szept. 23. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!