Mi a vélemény a Flórián- Felícia név párosról ikreknek?
Jelenleg ezek a kedvenceink.
Nektek mi a vélemény ezekről a nevekről?
Esetleg tudtok mást ajánlani amit adnátok is persze?!
Köszönöm előre is:)
Köszönöm, mentek a zöld kezek! :)
Felícia a kedvencünk így azon nem akarunk változtatni a Flórián a párom kedvence de nekem nem az igazi ha találunk annál jobbat (inkább a párom talál más kedvencet) akkor más név lesz a Feli mellé:)
Esetleg Fábián? Félix?
Nekem egyébként tetszenek a neveitek, igaz, én a Felíciát nem tudnám hogx becézni, de különben nagyon szép.
Lehetne mondjuk Felícia és Benjámin, mivel mindkettő jelentésének köze van a szerencséhez.
Vagy Felícia és Alexander, mivel mindkettő 4 szótagú.
Vagy Felícia és Lőrinc, mivel mindkettő latin eredetű és van bennük C hang és mégsem hasonlítanak.
Sziasztok!Felíciának hívnak és imádom a nevem.:) Nem győzőm megköszönni anyukámnak,hogy ilyen gyönyörű ,ritka nevet választott. Nagyon egyedivé tesz.Jelentése boldogság csuklomra is tetováltattam a Felicita szót. :*
Felcsi.
Szerintem szepek :)
A Florian helyett a Florentin jobban tetszene de teljesen jo a Florian is :)
Nekem is fiu-lany inkreim vannak :)
Nekem tetszik, főleg a Felícia.
Nem divatos, elcsépelt, nem is nyakatekerten, extrán különleges.
A Flórián kevésbé tetszik, de az se rossz.
Szerintem jó.
Flóriánt nem kell becézni, a Felíciát ha nagyon akarom, akkor Lici, vagy esetleg Lia, vagy Lica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!