Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Alvós állatkát milyen módon...

Alvós állatkát milyen módon lehet névvel, telefonszámmal ellátni?

Figyelt kérdés

Sajnos a kislányom már ezerszer elhagyta a macikáját, ami nélkül képtelen elaludni. Eddig szerencsénk volt, mert mindig megtaláltuk, vagy utánunk hozták. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, ha egyszer tényleg elhagyjuk.

Gondoltam már rá, hogy valamiféle hímzéssel, vagy rávasalható címkével megjelölném a macikáját a telefonszámunkkal, ha mégis elhagynánk, legyen esély, hogy visszakapjuk.

Esetleg valami jó ötletetek nincs erre az esetre?

Tényleg nagyon vigyázunk macikára, csak sokszor előfordul, hogy a babakocsiban ülve elhajítja ha dühös, vagy éppen megfeledkezik róla. Örök rémálom ez nekünk a férjemmel, hogy macika nehogy elvesszen.

2016. szept. 18. 16:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és a jó ötleteket.

Én is beszereztem még egy ugyanolyan macikát, de a sajátja már annyira elnyűtt, hogy nem tudja pótolni :)

2016. szept. 21. 09:29
 12/12 anonim ***** válasza:
A 9. vagyok.Én "vetésforgóban" adtam oda(amikor kimostam a másikat adtam oda),így mindegyik "kopott,használódott". Mosd ki,húzd-nyúzd egy kis ideig.Észre se fogja venni!
2016. szept. 21. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!