Plüss állatkát vehetek egy 2 éves fiúgyermeknek? Vagy inkább mást? Ha mást, mit?
Sajnos nem vagyok otthon ajándékozásban ilyen kisgyereknek. Ruhája, stb. megvan, ezért gondoltam egy játékra. Plüssfigurának általában szoktak örülni.
Nem akarom azt sem, hogy hivalkodó legyen, sem olyat, ami törékeny, stb.
Már ki is néztem egyet neki.
A plüss többnyire értelmetlen porfogó.
2 évesnek én böngészőt vennék, olyan könyvet, amiben tematikus ábrák vannak, szöveg nélkül.
Ilyesmit:
Hm... nagyon hajlok a könyvek felé most már ilyen kisgyereknek is, megismerve a lehetőségeket!
Az is igaz, hogy a plüss hamar válhat porfogóvá, ami ártalmas is lehet. Míg, ha a könyvet megunja, könnyebb megvédeni, majd később tisztán újra elővenni.
Meg egyébként magam is könyvpárti vagyok más korosztályokban! :)
Köszönöm szépen a segítséget!!!!
3 gyerekem van, egyik sem játszott a plussokkel..vagy ha játszottak is, akkor 10 percnél nem tobbet. értelmetlen dolog.
konyv sokkal jobb. nem korai egy 2 évesnek, már egy 10 honapos is szivesen nézeget, lapozgat konyveket hisz annyiféle van.
Nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat!!!
Könyv lesz a befutó.
Szép napot kívánok mindenkinek! :)
Egy kétéves hogy tudná kirakni?
Egy könyvben pedig felismeri, hogy mit lát teljes képen.
De köszi a tippet! Még átgondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!