Kira vagy kiara név?
Figyelt kérdés
Tetszik ez a két név, szerintetek melyik lenne jobb. Először arra gondoltam cigányos név de hát bármelyik más név is lehet az2016. szept. 18. 10:48
21/45 anonim válasza:
Kíra az a kutya volt, amit hozzánk hoztak pároztatni. Úgyhogy inkább Kiara.
22/45 anonim válasza:
Kiara pedig egy allat volt valamlyik meseben. Mi van mar hogy nem lehet normalis nevet adni szerencsetlen gyerekeknek?
23/45 A kérdező kommentje:
Normális név már nincs az én kutyám kitti és a szomszéd kislánya is az
2016. szept. 18. 16:13
24/45 anonim válasza:
Es megis miert kellett a kutyat kittinek nevezni? :D Komolyan mi bajod van neked?
25/45 A kérdező kommentje:
Mert az a neve sok közöd nincs hozzá hogy miért az a neve! Nem én vagyok az első aki ilyen nevet ad a kutyának
2016. szept. 18. 16:26
26/45 anonim válasza:
Összekeverte hogy melyik nevet szánja a gyereknek és melyiket a kutyának.. :D
Amúgy DE, vannak még normális nevek!
27/45 anonim válasza:
Sok köze nincsen hozzá hogy miért az a kutya neve, de azért gyakorin kérsz tanácsot te is idegenektől hogy mi legyen a gyereked neve. Aztán ha nem tetszik a válasz akkor már senkinek semmi köze hozzá hogy kit hogy hívsz. Logikus.. :D
28/45 A kérdező kommentje:
Nem kevertem össze képzeld el.
Huuu de nagy bűnöm van a kutyámat kittinek hívják.
2016. szept. 18. 16:30
29/45 A kérdező kommentje:
Én csak megkerdezte melyik a jobb név erre jön a sok okoskodó hogy ilyen meg olyan nevet akarok adni a gyereknek szerintem normálisan is le lehetett volna írni hogy ha valakinek nem tetszik, a másik meg mi köze van bárkinek is ahoz hogy a kutyámat hogy hívják
2016. szept. 18. 16:33
30/45 anonim válasza:
Az Inuyasha japán animében Kiara a démonmacska.
Kira pedig a DeathNote-ban a gyilkos főszereplő fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!