Hogy tetszik nektek a Zoltán név? Adnátok? Illetve melyik tetszik nektek jobban: Zoltán vagy Bálint?
Figyelt kérdés
Melyik nevet választanátok a kettőből?
Előre is köszi, ha válaszoltok. :)
2016. szept. 16. 13:34
11/26 anonim válasza:
Bálint a fiam, a Zolit semmiképpen sem adnám!!
12/26 anonim válasza:
Én fiam is Bálint,és egyáltalán nem gyakori, a Bence,Benett sokkal gyakoribb
13/26 anonim válasza:
Nekem a Zoltán olyan, hogy szép de nem adnám (sok Zoltán volt a családunkban)... A Bálint nincs a kedvemcek között... Ami jobban illik a vezetéknevetekhez :) vagy mindkettő, ha nem túl hosszú egyben.
14/26 anonim válasza:
Párom Zoltán, de semmiképp nem adtam volna a fiunknak ezt a nevet. Nem csúnya, nincs vele különösebb bajom, de nem adnám. Bálint még annyira sem tetszik.
15/26 anonim válasza:
A Zoltán tetszik, adnám a gyerekemnek. A Bálint egyáltalán nem tetszik és nagyon gyakori.
16/26 anonim válasza:
Nekem a Zoltán az egyik kedvenc nevem. Sajnos a férjemnek nem tetszik. Kisfiunk nagy eséllyel Péter lesz.
17/26 anonim válasza:
Bár a Zoltán név nagyon tetszik,nem adnám.Holott a Férjemet is így hívják(és imádom kimondani a nevét).A Bálint nem tetszik,így nem is adnám.
18/26 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő név gyönyörű. De nem tudom, melyiket választanám.
19/26 anonim válasza:
A Bálint nagyon tetszik, adnám is, a Zoltán nekem nagyon unszimpatikus.
20/26 anonim válasza:
Inkább a Bálint, a Zoltán egyáltalán nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!