A jó szülőségnek az a mértéke, hogy milyen kevésszer van a gyerek a nagyszülőkre bízva?
Sokszor olvasom itt egyfajta önigazolásképp, hogy "Én (bezzeg) nem bízom a nagyszülőkre." meg "2/3/4 éves a gyerekem, de még két óránál többet nem volt tőlem távol sosem.", meg hasonlókat.
Akkor én sz*r szülő vagyok, mert gyakran szokott menni mamizni a fiam (sőt, ráadásul nagyon szeret is ott lenni)? És az rossz, ha a két és fél éves fiam néha csak úgy magától bedobja, hogy "megyek mamihoz csicsikázni"? Szeret néha ott aludni, hiszen ő a mami szeme fénye, ha anyukámnál van, akkor ott megáll az élet és csak körülötte forog minden (annyi estimese, amennyit csak akar, nem kell olyan korán lefeküdni mint itthon, stb.), na ná hogy élvezi szerintem. Én is szerettem a nagyszüleimhez menni kicsi koromban, mert ott minden kívánságom teljesült :)
Nem,örülj neki hogy szereti a fiad a mamáját.nekünk ez sajnos nem jutott ki.az egyik alkohlista,a másik meg lusta.ezért nem bizom rájuk.de ilyenkor kicsit irigykedek,hogy a kicsimnek nem jutott ki egyetlen normális nagyszülö sem.söt!sir ha meglátja öket..mondjuk nem csodálom.úgyhogy örülj neki,hogy a fiad ilyen szerncsés.
(Zsoka)
Fúú hát ha ez lenne a jószülőség ismérve akkor nekem már oklevelet osztogatnának belőle mivel egyik gyerekem se volt sose nagyszülőzni:))
na de viccet félretéve! Szerintem ez nagyon jó dolog amit írsz, és bárcsak mindenhol így lenne! És nekem is jó lenne ha a gyerekeim ismerhetnék a nagyszüleiket és az apján meg rajtam kívül még jópár embernek " a szeme fényei" lennének!
Minél többen szeretnek egy kisgyereket, annál értékesebb emberke lesz belőle szerintem!!!
Köszi :)
Ez nagyon tetszett: "Minél többen szeretnek egy kisgyereket, annál értékesebb emberke lesz belőle szerintem!!!" mert én is így gondolom.
Sajnálom, ha nem mindenkinek olyanok a szülei/nem olyan velük a viszony, hogy így szerethessék egymást az unokával. Igazából nekem annyira evidens, hogy a szüleim a legremekebb emberek, hogy eszembe sem jutott, hogy sokan talán azért nem viszik a nagyszülőkhöz a gyerekeket, mert emberileg kifogásolhatóak. Na ilyenkor jövök rá, hogy hálás lehetek a sorsnak a szuper családomért.
hát ha ez igy van akkor én sem vagyok jo szülö? :)
nállunk is van h hétvégén egész napra a nagyszülöknél van a kisfiam- 2 éves. ott még nem alszik, de nappalra nagyon jol érzi ott magát. még van h hétközben is megy ha nagymama be tudja vállani - még dolgozik - és nekem dolgom van. :) de szerintem ez igy normális h a nagyszülöknél is szeret a kicsi :)
igy szerintem etől mi is jó szülök vagyunk :):):):)
Nem ettől függ a jó szülőség.
Én is szívesen otthagynám anyukámnál a lányomat, ha nem egy repülőútnyira lakna tőlünk.
Anyósomra viszont nem bízom.
Így mindig velem van, mindig viszem mindenhova, soha nem voltunk még külön. Persze párszor a férjemre, amíg fodrászhoz mentem, vagy ilyesmi, de ezek ritka alkalmak.
Mondhatom nyugodtan, hogy a heti 168 órából 168-at velem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!