Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szép nőtől kéne gyerek....

Csak szép nőtől kéne gyerek. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy nő, akit szeretek, külsőre viszont nem jó, akkor nem kéne tőle gyerek.

A külső fontos dolog, a gyerekemnek pedig a legjobbat akarom.

Most csak a külsőre szorítkozzunk.

2016. szept. 14. 12:54
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
88%

És mit csinálsz, ha megvan a szép nő, meg állításod szerint te is szép vagy, de a gyerek hogy, hogy nem, mégis csúnya lesz? Mert ilyen is van. Akkor nem fogod szeretni, vagy mi?

Mondjuk ha olyan lesz, mint Olivia Newton John lánya? Hát nem egy előnyös arca van szegénynek. [link]

Vagy Christina Aguilera kisfia, hát mit ne mondjak, nem egy szép gyerek. [link]

Na és persze Bruce Willis és Demi Moore lányai... Oké, Bruce Willis nem az a tipikusan széééép férfi, de szerintem egy jóképű pasi (volt valamikor) a maga karakterességével. Hát a lányaik... hagyjuk inkább :D

[link]

2016. szept. 14. 18:13
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha agyban annyira ott vagy, akkor gondolom most nem kell neked genetika kiselőadást tartanom, elég lesz annyi, hogy az hogy mindkét szülő jó génekkel rendelkezik, még nem biztos, hogy jó géneket adnak tovább. És ugye, mindenki tudja, hogy a génekben nem csak a szülők tulajdonságai vannak, hanem legalább két generációra visszamenőleg a felmenőké is. Így lutri, hogy hogy fog kinézni a gyerek.
2016. szept. 14. 20:47
 43/46 anonim válasza:
71%

Bizonyos szinten egyetértek. Mondjuk nekem az ész fontosabb mint a külalak de se buta se ronda nőtől nem akarnék gyereket még akkor is ha engem személyesen nem zavar a butasága vagy a rondasága. A gyerek érdekében nem ártana ha nem rögtön hátránnyal kezdene Ugyanezért nem vállalok gyereket amíg (ha egyáltalán persze) milliomos nem leszek.

Azt így mellékesen megemlíteném, hogy a genetika nem ilyen egyszerű de majdnem, mert minden csúnya szülő-szép gyerek kombinációra tudok mutatni 200 olyat ahol a sz

2016. szept. 14. 21:23
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kérdésre reagálva.

A nők is hasonlóan gondolkodnak, ezért akar mindenki alfát :D

2016. szept. 15. 23:02
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem hogy miért lennél együtt eleve olyan nővel aki nem tetszik kívülről? Mi az hogy akkor nem kéne gyerek tőle? Akkor mire kell? Nem az normális hogy kívül belul tetszik az illető ha már vele vagy??
2016. szept. 16. 20:05
 46/46 anonim ***** válasza:
Én pl. ronda vagyok, a párom meg elég jóképű, és szép gyerekeink lettek :)
2016. nov. 23. 10:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!