Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szép nőtől kéne gyerek....

Csak szép nőtől kéne gyerek. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy nő, akit szeretek, külsőre viszont nem jó, akkor nem kéne tőle gyerek.

A külső fontos dolog, a gyerekemnek pedig a legjobbat akarom.

Most csak a külsőre szorítkozzunk.

2016. szept. 14. 12:54
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
80%
Ha lenne eszed, értetted volna, hogy nem kérdés volt. Mert "ott" vagy agyban is, látjuk. :)
2016. szept. 14. 14:42
 32/46 anonim ***** válasza:
82%
És mi lesz ha rád fog hasonlítani kívülről és agyilag is?😂
2016. szept. 14. 14:51
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy a szép embereknek szép gyereke lesz."

Ez egyaltalan nem valoszinu, az a valoszinubb hogy atlagos kinezetu lesz. Ugyanez igaz az intelligenciara is, ket kiemelkedoen magas IQval rendelkezo szulonek valoszinubb hogy alacsonyabb IQval rendelkezo gyereke fog szuletni.

2016. szept. 14. 14:56
 34/46 anonim válasza:
83%
Én például mostani szemmel csúnya férfi vagyok ezért nem kellek a nőknek!Hiába vagyok kedves, józan életű és magára igényes ember!Bár innom meg ilyesmit kellene lehet meg mogorvának lenni!Lehet a nők félnek hogy csúnya kölykök lesznek!
2016. szept. 14. 15:00
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, úgyis biztos vagy a dolgodban. Szerintem fogj egy ilyen nőt, reménykedj, hogy pont te kellesz neki annyira, hogy gyereket szüljön, aztán meglátjuk, mit hoztok össze. Majd írj.
2016. szept. 14. 15:21
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szép sem én sem a férjem. Igaz, csúnyák sem. Olyan gyönyörű kisfiunk van, hogy mindenkinek leesik az álla. Egyik barátnőm húga pár hete meg is kérdezte, hogy nem cserélték-e el a kórházban, mert olyan szép. :D
2016. szept. 14. 15:21
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit elvagy szállva magadtól szép is vagy még agyban is ott vagy,de a genetikáról fogalmad nincs,ne szaporodj.Amúgy a szépség relatív.Környezetemben van egy nem éppen helyes párnák egy csoda szép lánya.
2016. szept. 14. 15:30
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Fogadok h itt azokra gondolsz akik push uppal es kgos sminkkel szep neked az kell, mivel nagyon felszines vagy... de tudod azt mondom neked amit az aranyaso nok sem tudnak.. nem a bmwre fog hasonlitani, hanem a sofőrre.. szval smink nelkul is nezd meg
2016. szept. 14. 16:04
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges így taktikázni, nem tudod bebiztosítani, hogy szép legyen a gyerek. A barátnőm egy nagyon szép nő, megfordulnak utána az utcán. Jó alakja van, szép arca, szép haja. A férje egy jóképű, magas, kellemes testfelépítésű, sármos pasi. A gyerekük az apja kiköpött mása - csak az a baj, hogy lány lett szegény. Egy kislánynak nem áll jól a markáns állkapocs, stb, ami egy pasinak igen. Hiába kifejezetten vonzó mindkét szülő, a kislány csúnyácska. Pedig itt nem is arról van szó, hogy a nagyszülőktől örökölt szerencsétlen külső tulajdonságokat, az apjára hasonlít, aki jó pasi, de egy pasinak más áll jól, mint egy lánynak/nőnek.
2016. szept. 14. 16:05
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott egy történet, még 7 éves koromból, ami olyan döbbenetes volt számomra, hogy egy életen keresztül nem felejtettem el.

Volt egy tanítónénink, aki kb. 2 méter magas, csontos, melltelen nő volt, hatalmas lapát kezekkel, óriási lábakkal.

Nő létére úgy nézett ki mint szegény Kibédi Ervin öregségében, még kopaszodott is valamiért.

Mi imádtuk, mert csodálatos ember és csodálatos tanítónéni volt, de rém rondának tartottuk.

Aztán egy, majd nem sokára még egy gyereke született, de olyan gyönyörűek, hogy festeni nem lehetne különbet.

Biztos, hogy nem túlzok az emlékeimben, mert visszaemlékszem, hogy az anyám a többi szülővel pont erről beszélgettek.

Később, felnőttként találkoztunk Margit nénivel, akivel ott volt a lánya, egy tündöklő szépség.

Na már most!

Képzeld el, hogy beleszeretsz Margit néni gyönyörű lányába és születik egy olyan lányod, mint a Kibédi Ervin.

Mert simán előfordulhat!

De a másik példám én magam vagyok.

Édesanyám csodaszép nő volt, édesapám egy nagyon jóképű férfi.

Annyira szép pár voltak, hogy az utcán forogtak utánuk az emberek, volt, hogy fotózták őket ismeretlenek.

Ezzel szemben én meg a húgom, teljesen átlagosra sikerültünk.

Nem vagyunk rondák, de reggelente kell rajta dolgoznunk, hogy mutatósak legyünk! :)

Ezen azért gondolkodj el!

Hidd el, nincs jobb egy tökéletes, szerető párkapcsolatnál, ahol akármilyen gyereketek lesz, nektek ők lesznek a világon a legszebbek!

2016. szept. 14. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!