Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor érdemes elkezdeni...

Miamor kérdése:

Mikor érdemes elkezdeni gondolkodni a neveken? Terhesség hányadik hetében kb? Amikor már nem néznek hülyének, hogy a lány-és fiúneveket böngészem?

Figyelt kérdés

2016. szept. 14. 11:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már akkor el kezdtem nézni a fiú és lány neveket amikor megtudtam hogy terhes vagyok.

Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá! Kit érdekel más mit mond és mit gondol??? Az én gyerekem lesz!

2016. szept. 14. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Már a terhesség legelején volt lány nevünk, amikor megtudtuk hogy kislány akkor ez meg is változott. Végül találtunk két szerintünk nagyon szép lánynevet, az már biztos. De itt a kórházba mondani kell fiú nevet is, azzal még mindig bajban vagyunk.

35 hkm

2016. szept. 14. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

4 éves kapcsolatban már volt kiválasztott fiú és lány nevünk is (teljes, második nevekkel együtt)

Még mindig nincs babánk, de remélhetőleg már nemsokára lesz. Nekem a gyereknevek a heppem, így tizenéves korom óta nézegetem az MTA listáit, mindig voltak kedvenceim.

Viszont másoknak nem fogjuk elmondani őket, csak ha már meg is született a gyerek. Mindkettőnk családja kötekszik, semmi sem tetszik nekik...

2016. szept. 14. 12:20
 14/18 A kérdező kommentje:

Lányneveim amik tetszenek:

Alexandra,Adriána, Barbara,Eliza, Linda, Miléna,Nóra,Rebeka, Viorika.

Mivel én nem tudok ezek között dönteni, majd a páromra bízom,hogy kiválassza a neki legjobban tetszőt. :)

De fiúnevem még nincs! :( Vannak esetleg ötleteitek??

2016. szept. 14. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:

pl. Alexander, Adrián, Elizeus, Milán, Norisz... :o)

Mi a vezetéknév?

Legcélravezetőbb azért, ha átolvasod az egész listát: [link]

Van kereső is - eredet, gyakoriság, jelentés, szótagszám, hangrend.. stb. szerint.

2016. szept. 14. 12:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi! :) az Adrián tetszik, meg az Erik...
2016. szept. 14. 13:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Barbara,Miléna, Nóra szép amiket írtál azok közül. A kérdésedre válaszolva: nekem már kamasz koromban megvoltak a kedvencet, így azokat amikor terhes lettem már az elején bedobtam a páromnak, természetesen kilőtte az egészet. Így mi a szülőszobán érme segítségével sikerült két név közül választani. :) Így ha a páromnak tettszett volna valamelyik kedvenc nevem, akkor már a leges legeléjn meglett volna a név. :)

Fiúnevek amiket kértél: Olivér, Zoltán.

2016. szept. 15. 11:03
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Közben gondolkodtam a dolgon, és azt találtam ki, hogy a 15 éves fiamat is bevonom majd a névválasztásba, hátha van olyan név ami tetszik neki, és talán nekem is tetszeni fog:) Másik opció: apám nevét adom a babának, persze ha fiú lesz :) András-Andris-Bandika... aranyos nem? :)

2016. szept. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!