Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet szules utan...

Hogyan lehet szules utan feszesiteni a hasat?

Figyelt kérdés
1 eve szultem, tornaval sikerult a hasizmomat megerositeni (mostmar nincs nyitva), de meg mindig log rajta a bor, ezen hogyan segithetek?
2016. szept. 13. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem varj meg egy evet, es ha semmi valtozas es nem lesz több gyerek sem akkor plasztika... (en ezt csinalnam) (tudnal nekem privibe tanacsot adni hogy milyen tornakat vegeztel?) Dorka
2016. szept. 13. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
A bőrön és kötőszöveten tudtommal sajnos ugyanúgy nem lehet segíteni, mint a ráncokon és striákon - egy-két évig még valamennyit visszamehet, utána max. belehízhatsz vagy plasztika.
2016. szept. 13. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy év a maradandóság. Ha eddig nem húzódott vissza, akkor csak a plasztika segít.
2016. szept. 13. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Dorka, látatlanban ne fogadj el tanácsokat, mert a szétnyílt hasizom "nyílása" egyénenként változó. Bizonyos méret alatt segíthet a torna, bár azt is úgy kell, hogy gyógytornász MUTATJA a pontos mozdulatokat.

Afelett pedig nem segít, hanem még súlyosabbá teheti a helyzetet a tornázgatás.

Így azt javasolnám, hogy menj el egy általános sebészhez és tőle kérj tanácsot. A vizsgálat 2 perc és fájdalommentes, megtapogatja a hasadat, ebből ő pontosan tudni fogja a kiterjedését a résnek.

Hasonlóan jártam, nekem köldökből nyitott résen keresztül varrták össze, mert már sérv is kezdett kialakulni.

Szóval ne kockáztasd meg, hogy csinálsz egy sérvet magadnak, mindenképpen lásson sebész először!

2016. szept. 13. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én bőröm is megnyúlt és csíkok is vannak. Fél éve szültem, szinte teljesen lapos a hasam, kivéve, hogy nekem is szétnyílt a hasfalam. Most készülök speciális tornàra.

Nekem jövő hónaptól a kozmetikusom fog segíteni a hasi bőr rugalmasítàsàra. Azt mondta, hogy nem lesz teljesen olyan, mint előtte, de nagyon sokat fog javulni.

Kérd ki kozmetikus tanàcsàt, feszesítésben biztos tud segíteni.

2016. szept. 14. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!