Mit csináljak a fürdőjátékokba berohadt vízzel?
Szinte lehetetlen kitisztítani a fürdőjátékokat. Már vágtam rá nagyobb lyukat, hogy egy fogkefével lehessen tisztítani, de még így sem jó. Viszont a gyerekeim a figurákkal szeretnek a vízben játszani (tehát egy hajó az nem jó nekik) és ilyen figurákat csak 'lyukas' játékokban lehet kapni amikbe berohad a víz elég hamar. Arra meg nincs pénzem, hogy állandóan újat vegyek.
Mit ajánlotok? Nézegettem a tömör műanyag/gumiból készült figurákat már, de azok nem tűnnek túl vízbevalónak.
Köszi a véleményeket
Köszi a válaszokat, azért ne vesszünk össze ilyen apróság miatt.
A műanyagolvasztó (szilikonos) tényleg a legjobb megoldás, akár az egész játékot kifújhatod vele (de forró és egy picit megpuhítja a játékot, de hamar kihül). Én a fisher price little people figuráit fújtam most ki vele (nagyon olcsón tudtam venni egy csomót) és alul a teljes lyukat teljesen kitöltöttem vele, nagyon jól működik és kizárt, hogy kiessen. A játék belül és alul a mélyedés is ki van fújva, nem tud kiesni.
Ugyanezt pillanatragasztóval próbáltam, de egyrészt gyorsan kell dolgozni mert hamar szárad másrészt meg túl folyékony. A mérgezés lehetőségét nézve meg inkább ne is használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!