Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyünkben?

Ti mit tennétek a helyünkben?

Figyelt kérdés
Férjemmel fél éve próbálkozunk a babával, eddig sajnos sikertelenül, de már megkezdtük a kivizsgálásokat. Közben felmerült bennünk a külföldre költözés lehetősége, elsősorban Londonba mennénk. Jelenleg mindkettőnknek van munkája, azonban a fizetésünk nem túl magas. Én néztem a végzettségemnek megfelelő munkát, rengeteg hirdetés van Londonban az adott szakmába. De közben a babára is nagyon vágyunk. Nem tudjuk, mi legyen. Ha itt maradunk, az anyagi helyzetünkben valószínű, hogy nem lesz változás, sőt még kevesebb lesz, ha én már nem dolgozom. Vagy inkább menjünk ki minél előbb, és ott ha jön a baba, akkor jön? Annyira nagy dilemmában vagyunk emiatt :(
2016. szept. 4. 22:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szerintem itthon jobb a helyzet, már ami a terhesgondozást, szülést, védőnői és egyéb szolgáltatásokat, stb illeti. Ebbe beletartozik mondjuk a meddőségi kivizsgálás is (tapasztalat). Ha neadjisten kiderül, hogy lombikra lenne szükség, itthon "olcsóbban" megúszod, mint kint. Szerintem a baba után menjetek ki...
2016. szept. 5. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!