Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szuleto kisfiúnak, név Angelo?

Szuleto kisfiúnak, név Angelo?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik , én emelett pártolók. Nektek hogy tetszik?
2016. szept. 4. 10:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az Oscar cimű film jut eszembe.
2016. szept. 10. 12:04
 22/24 anonim ***** válasza:
78%

Olaszorszagban elek 8 eve, olasz a ferjem, 3 eves a kisfiunk.

SOHA de soha nem adnek meg itt sem olyan nevet mint az Angelo!!!

Eszakon elunk, es itt ezekrol a nevekrol lenezoen beszelnek, hogy delen, Napolyban es alatta adjak, es ez annyira tipikus. Pl. Salvatore (megvàltò) Pasquale (hùsvèt) Angelo (angyal)

Szerintem is rettenetes az Angelo, de ha tetszene, az olasz ferjem sem egyezett volna bele soha, hogy ez legyen a fiunk neve.

A fiunknak heber eredetu neve van, a nev angolszasz formajaban.

Igazi olasz nevet en nem szivesen adtam volna neki, mert sokszor vagyunk otthon, talan egyszer ott is fogunk elni, es eleg kinosnak talalnam ha a jatszoteren azt kene suvoltenem a gyerekemnek hogy Dzsuzeppe, Fràncsèszkò, Dzsovanni, Leonardo, vagy eppen àndzselò gyere ide, mert otthon ezek a nevek nagyon gazosak, a romak adjak, es nincs a gyerekre rairva hogy azert kapta mert felig olasz.

2016. szept. 10. 12:43
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
kisebbségi hatású, mint a Rikárdó
2016. szept. 10. 16:14
 24/24 Menőcsajszi72 ***** válasza:
💫Gyönyörű!💫
2023. máj. 6. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!