9 hónapos kisfiúnak mit vennétek ajándékba?
Passz, de szerintem ez annyira nem lényeg. A 9 hónapos gyerek kb 1 hét múlva nem is emlékszik rá hogy volt valami, a hosszútávú memóriája még nem olyan mint egy felnőtté. Nem véletlen nem emlékszünk az első éveinkre.
De kérdezd meg a szüleit, hátha súgnak.
Az én fiam imádta ilyen korban az építős műanyag tornyot, vagyis akkor kezdte el érdekelni, és egész sokáig kitartott az érdeklődése. Már két éves, de néha még mindig felépíti. Ilyesmire gondolok, minél több részes, annál jobb.
Amúgy jó minőségű kisautóval sem lősz mellé.
Aztán amiket én hasznosnak tartok, azok a formabedobós játékok, bár arra egy kicsit később kapott rá.
Fa kirakó, olyasmi, aminek van fogantyúja:
Mondjuk hozzánk bármilyen fa játék jöhet, én olyasmiknek is örülök, amiket később tudunk használni.
Attól is függ, hol tart mozgásfejlődésben.
Lehet venni neki nyuszis kismotort, ugri-bugri lovacskát (ez ilyen kínaiban kapható felfújható izé, biztos láttál már ilyet), műanyag beltéri libikókát - ha ketten vannak, ki fogják tudni használni -, hintát. Persze ez attól is függ, mennyit szánsz rá, mert a műanyag libikóka nem olcsó mulatság.
Építőkocka, legó, mágneses rajztábla, ja és a megunhatatlan kemény leporelló könyv.
Remélem, sikerült ötletet adni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!