Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 éves kisfiúnak Fifi baba...

2 éves kisfiúnak Fifi baba ajándékba?

Figyelt kérdés
A kisfiam most lesz 2 éves és imádja Fifit (Fifi virágoskertje c. meséből). Ma egy játékboltban meglátott egy ilyen babát, ölelgette és közben valami földöntúli boldogsággal ismételgette, hogy Fifi, Fifi :) Nem tudom, hogy nem ciki-e egy fiúnak ilyen ajándékot venni?
2010. nov. 26. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis :)

Anno batyamnak a kedvence egy baba volt, mindenhova azt hordozta magaval, babusgatta, meg minden :)

En meg kisautoztam leany letemre :)

Mindketten normalis emberek vagyunk, batyam most death-metal egyuttesben basszusgitaros, senki nem gondolna, hogy regen babazott :D

Vedd meg neki, hadd oruljon :)

Ugy szeretnem latni, ahogy olelgeti :) >:D<

2010. nov. 26. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
én is úgy tervezem, hogy veszek a másfél évesemnek egy fiú Waldorf babát
2010. nov. 26. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Simán belefér! :) Az én 2 éves fiam is meg van érte őrülve, bár a játékboltban jobban érdekelték az autók, mint a Fifi baba. De mikor egy kis barátnőjénél voltunk még a nyáron, akkor ott ő is Fifit ölelgetve mászkált. Azért egy Fifi nem egy Barbie baba, ők nem a babát látják benne, hanem a kedvenc meséjük főszereplőjét! Szóval én megvenném a helyedben minden szívfájdalom nélkül!
2010. nov. 26. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Jaj, de édes a kisfiad! Szerintem sem ciki egyáltalán!!! Ez nem egy klasszikus baba, hanem ahogy az előző válaszoló írta, egy aranyos mese hőse.
2010. nov. 26. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Én bizony vettem egy rendes babát is a kisfiamnak. Igaz, nem egy nagy szám, de van hozzá kis fürdőkád, lepedő, műanyag szappan, hát imádja :) Kis edényeket és műanyag kajákat is kapott, azzal főzünk pici rezsón, szintén nagy sikere van. Nem hiszem hogy ettől bármi baja lenne. Megvan mellette a sok fiús játéka, egy kisebb munkagép-park, vonatok, autók, stb. Szóval szerintem hajrá, biztosan nagy örömet szerzel majd neki! :)
2010. nov. 26. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Most megy a Fifi a tv-ben, s eszembejutott a kisfiad :)

Hogy orulhetett a Fifi babanak, olyan edes lehet :)

Kellemes Karacsonyt kivanok Nektek!

Egy 2 hetes leanyka anyukaja :)

2010. dec. 24. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!