Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baby Merc AGAT Lux babakocsi?...

Baby Merc AGAT Lux babakocsi? Mik a tapasztalatok róla?

Figyelt kérdés
nagyon tetszik, élőben egyszer láttam, egy anyuka elolta mellettem, huu egyből beleszeretem:)
2010. ápr. 21. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én olyannal kezdtem!De hamar lecseréltem!Nagy ,nehéz kocsi!Nem bírtam megemelni!Nem bolygós a kereke,így minden fordulásnál le kellett nyomnom a kocsit!Nehéz volt vele manővarezni!És nem fért be a kocsinkba sem!Kertesben lakunk,de még sem boldogultam vele!Így vettünk egy könnyű aluvázas ,kicsire csukható kocsit,aminek ugyanolyan nagy kereke van ,mint ennek!És bolygós az első kereke!Sok szempontot érdemes figyelembe venni ,amikor kocsit veszel!Persze ezt az elsőnél nehéz...
2010. ápr. 22. 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem nagyon jó kocsi!Én 2 hét múlva rendelem meg és kérek hozzá bolygókereket!Barátnőmnek is ilyen van csak neki az Olimp változat és nagyon szereti!A babának rengeteg helye van és ügye az sem utolsó szempont!:)Mi panelba lakunk,de a liftbe is simán befér!Szerintem vedd meg ha tetszik!:)30 hetes kismama
2010. ápr. 22. 08:03
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi!

az azért fontos, hogy nagy legyen, mert októberben jön a pici, szóval jövő télen is még csak 1 éves lesz, amikor hacukával bizony nehéz lenne bezsúfolni egy kisebb kocsiba.Az nem baj hogy nehezebb, megoldjuk:)

amúgy összecsukva nagyon nagy?Mekkora kocsiba nem fér be?

2010. ápr. 22. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Suzuki Swift 2 van nekünk és abba nem fért be!
2010. ápr. 23. 07:30
 5/5 A kérdező kommentje:
huh...n JÓ kkor tényleg meg kell néznem személyesen.Mondjuk még nincs kocsink, de legfeljebb olyat veszünk, amibe belefér...:D
2010. ápr. 23. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!