Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te jelentenéd ha kolléganőd...

Te jelentenéd ha kolléganőd az éjszakás műszak azon részében amikor órákig nem volt teendő gyereke könyveit kötötte?

Figyelt kérdés
Ügyelet, egészségügy.
2016. szept. 2. 06:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, eszembe sem jutna.
2016. szept. 2. 09:31
 22/27 anonim ***** válasza:
88%
nem,mert nem vagyok egy féreg!
2016. szept. 2. 09:51
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt, ha nekem se lenne dolgom, segítenék bekötni.
2016. szept. 2. 10:16
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha nincs teendő, akkor azt csinál, amit akar, csak álljon rendelkezésre, ha szükség van rá. Most hogy épp olvas, tornázik, tanul, vagy beköti a gyerek könyveit...tök mindegy. Aki ezért felnyomja a másikat, az egy utolsó szemét féreg.
2016. szept. 2. 11:55
 25/27 anonim ***** válasza:
19%
Mégis mit kellett volna csinálnia szerinted, kérdező?
2016. szept. 2. 12:04
 26/27 Betu ***** válasza:
21%
Én biztos hogy nem! Viszont nekem is van egy negatív tapasztalatom. Amikor született a kisfiam, a szobatàrsam nem bírt felkelni késő este ès megkért, hogy kérjék neki fájdalomcsillapítót a nővérke szépen egy kispàrnàra dőlve az asztalon épp próbàlt alukàlni. Hàt nem nézett ràm jó szemmel. Na az ilyen ne dolgozzon egészségügyben mert gusztustalan. Ha meg nincs teendő legalàbb hasznosan töltötte az idejét a csomagolós😉!
2016. szept. 2. 13:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ez miért fáj? Nem volt teendő, nem mástól vette el az időt. Semmiképp nem jelenteném.
2016. szept. 2. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!