Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is vacakul erzitek magatoka...

Ti is vacakul erzitek magatokat, ha a gyereketeket (oviskoru) nem hivjak el szulinapi zsurba?

Figyelt kérdés

Most lesz kozepsos, olyan oviba vettek fel, ami nem a korzetes ovink, csak keruleti, senkit nem ismertunk az ottani gyerekek kozul es mas jatszoterre is jartunk es jarunk.

Az eszemmel persze megertem, hogy a csoport jo resze egyutt jart ott bolcsibe, egy helyen laknak, sokat futnak ossze utcan, jatszoteren, a szulok is reg ismerik egymast, joban vannak, kiscsoportban meg nem is volt jellemzo a zsur, ha volt akkor is fix letszamu helyen, szelektalni kellett. Nalunk van kisteso, akivel itthon vagyok, igy egesz nyaron velem volt a "nagy" is, nem is jart akkor oviba.

Tavaly sem hivtak meg arra a ket bulira ami volt (igaz lanyok is tartottak, nincs veluk kulonosebb kapcsolata), de most is igy kezdodik az ev, hogy egy nyari szuletesu kisfiunak tartanak egy bulit, ahova o nem kapott meghivot.

Az eszemmel teljesen megertem en, de olyan szerencsetlenul jon ez ki, hogy meseli ki mindenki kapott meghivot, o meg nem. Faj erte a szivem. A bolcsiben anno nem volt ilyen, ott hivtak lanyok/fiuk is.

Azt sem akarom, hogy erezze rajtam, nekem is vacak ez. Volt valaki ilyen helyzetben?

2016. szept. 1. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Bölcsibe lehetezt vinni tortát. Ebbe az új oviba is lehet. Még meglátom fogok e,mert lehet akkor érkezik a tesó is. Amúgy nem lesz sose zsúr neki szerintem,semmi értelmét nem látom. Hátam közepére se.kivánom hogy több gyerek legyen itt,mint ami az enyém. Más anyukával se haverkodok,nem érdekelnek különösebben,sok pletykás nő...
2016. szept. 1. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
Én megértelek.Rosszul esett amelyikre nem hívták meg,igaz egyetlenegy ilyen eset volt,de valahol meg is értem mert anyukát nem ismertem,nekik meg otthon volt a buli,én sem biztos,hogy meghívnék egy vadidegent.A többi játszóházban volt,arra meg lettünk hívva,mert a lányom egy elég népszerű,barátságos kislány,DE... kezd túlzás lenni.Legutóbbi alkalommal reggel bevittem a lányom,leadtam a csoportba és akkor vettem észre a szekrényben a meghívót.Mire mentem a lányomért,jött ki,és szorongva kérdezte tőlem,hogy: "anya,én kaptam meghívót?" persze mikor mondtam hogy igen megkönnyebbült,na de mi van ha azok a gyerekek rosszul élik meg ha nem? az enyém nem élte volna jól meg az biztos.Kár erőltetni az ilyeneket amúgy,pedig az én lányom is hajtja most,hogy zsúrt szeretne :/
2016. szept. 1. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
utolsó vagyok: azért élte volna meg rosszul,mert a csoportba ez volt a fő téma aznap,és gondolom ment az,hogy te kaptál,te meg nem...és ez így nem jó.
2016. szept. 1. 22:40
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

tyű, azt a lepontozást..

valakinek baj, hogy én az oviban tartatnám a zsúrt...?

ahogy jelenleg a bölcsiben felénk bevett szokás amúgy is

2016. szept. 2. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk minden gyerek megtartja az oviban,akinek sok a felesleges pénze az játszóházban is . Gondolom emiatt pontoztak le.Nekem az okoz dilemmát,hogy mennyibe kerül ez.Az oviba egy torta minimum 5000 Ft,ha nem több,most legutóbb 6500 volt.Otthon is meg kell tartani,amire a családot meghívjuk,mert ők is megszoktak,oda is torta,kaja,innivaló,és most a lányom is rágja a fülem,hogy ő is szeretné játszóban is,oda is torta,meg a többi...kicsit soknak érzem,de ha az összes kisbarátja ott tartja,most hogy mondjam neki,hogy te nem?
2016. szept. 2. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!